Enlaces accesibilidad
Cafè d'Idees

Dolors Sabater assegura que la CUP no investiria Borràs si segueix investigada

  • Critica JxCat per "criminalitzar" les protestes independentistes al carrer
  • La CUP proposa un impost del 100% a les rendes milionàries
  • Entrevista al 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga | La 2 i Ràdio 4

Per
Cafè d'idees - Sabater assegura que la CUP no investiria Borràs si segueix investigada

Dolors Sabater, candidata de la CUP a la Generalitat, ha assegurat que el seu partit no investiria Laura Borràs com futura presidenta de la Generalitat si segueix investigada. Entrevistada per Gemma Nierga, ha lamentat que no s'hagués aclarit la seva causa abans de presentar-se com a candidata. Tot i això, ha advertit també, del perill que hi hagi delictes "inventats per afeblir els polítics independentistes".

"JxCat dóna suport i alhora persegueix l'independentisme"

La candidata de la CUP a la Generalitat ha criticat que Laura Borràs es mostri a favor de la via unilateral per assolir la independència i alhora la conselleria d’Interior, en mans de JxCat, estigui encausant a molts manifestants. La candidata cupaire ha exigit que deixin de personar-se com acusació contra els col·lectius que protesten al carrer per defensar l'autodeterminació o el dret a l'habitatge.

Un impost del 100% a les grans fortunes

Dolors Sabater ha defensat la creació d'una renda universal de 735€ que es finançaria amb un canvi de fiscalitat. La seva formació proposa establir un tipus impositiu del 100% per a les grans fortunes, marcant així un topall de màxima riquesa per persona. Argumenta que, amb l'actual sistema, els rics ho són cada cop més mentre la classe mitjana s'empobreix.