Enlaces accesibilidad
Art i cultura

Juanito Cortés, un cotitzat pintor de només 11 anys

  • No ha rebut cap mena de formació artística específica, però els seus quadres es venen per més de 3.000 €
  • La família va pujar les seves primeres obres a la xarxa i va començar a rebre ofertes de galeries d'art interessades
  • No et perdis els programes complets d'En Línia per a descobrir més temes que t'interessen

Per
En Línia - Juanito Cortés, pintor abstracte de renom als 11 anys

Quedeu-vos amb aquest nom: Juanito Cortés. Aquest nen badaloní de només 11 anys ha aconseguit, tot i la seva joventut, convertir-se en un gran pintor abstracte. A pesar de no haver rebut una formació artística específica i no haver anat mai a classes de pintura, de moment, ja ha aconseguit exposar a països com Mònaco o Itàlia, on les seves obres es venen per més de 3.000 euros.

Visitem el taller de Juanito Cortés

La Verònica Rama, reportera d'En Línia, ha tingut la oportunitat de visitar el seu taller en directe i parlar amb ell sobre els orígens de la seva afició, quins temes l'inspiren i quins són els seus objectius. Amb les seves respostes, en Juanito ens demostra que és un artista amb ambició i les coses ben clares.

En Juanito va començar a dibuixar inspirat per les revistes d'art que fullejava el seu pare. La família va pujar les seves primeres obres a les xarxes socials i, per a sorpresa de tothom, va començar a rebre ofertes de galeries d'art molt interessades en exposar i vendre els seus quadres.

Un artista amb molt de futur

Els quadres d'en Juanito transmeten amor, alegria i sentiments positius. Segons ens explica ell mateix, la seva inspiració prové de tot allò que veu al llarg del seu dia a dia: els semàfors del carrer, les persones, etc. Les seves obres han seduït a noms tan importants com Rafael Amargo i Diego el Cigala.

Després d'haver exposat a galeries internacionals, en Juanito té molt clar quina és la seva fita: convertir-se en el pintor més important del món i que les seves obres estiguin exposades arreu. No sabem si ho aconseguirà, però el que és indubtable és que la seva actitud optimista i vital arriba a tothom i s'encomana.