Enlaces accesibilidad
Cafè d'idees

Àngels Chacón al president Torra: "No canvio de partit per una cadira"

  • La candidata del PDeCat assegura que Artur Mas farà campanya
  • Àngels Chacón: "Som realistes, no hi ha un ascensor que ens porti a la independència"
  • Entrevista al 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga | La 2 i Ràdio

Per
Àngels Chacón al president Torra: "No canvio de partit per una cadira"

La candidata a la Generalitat pel Partit Demòcrata, Àngels Chacón ha assegurat que el president Quim Torra la va pressionar indirectament perquè abandonés el PdeCat: “Em preguntaven una setmana abans si estava a Junts o no, i li vaig respondre que no canviava de partit per una cadira”.

Àngels Chacón ha defensat l'aprovació dels Pressupostos de l'Estat per part dels diputats del PDeCat "per responsabilitat" donada la situació actual "d'emergència sanitària, social i econòmica". Chacón ha dit que no són els comptes que hagéssin fet i ha denunciat un infrafinançament a Catalunya.

De cara a les eleccions al Parlament del 14 de febrer, Àngels Chacón ha descartat fer una coalició amb el Partit Nacionalista Català (PNC).  És més, ha demanat al partit que lidera Marta Pascal que s'expliquin perquè van marxar del Partit Demòcrata i ara volen fer coalició: "Nosaltrem anirem sols". Àngels Chacon sí que ha confirmat que Artur Mas farà campanya amb el PDeCat.

Sobre l'octubre del 2017 la candidata del PDeCat no ha volgut reconèixer cap equivocació, només la de no esperar-se, ha dit, la "desproporció repressiva" de l'Estat: "policial i judicial i amb l'aplicació de l'article 155". Chacón ha dit que els tribunals europeus "posaran les coses al seu lloc" i que és realista: "No hi ha un ascensor que ens porti a la independència".