Enlaces accesibilidad
Cafè d'idees

Joan Canadell decebut amb la gestió del govern

  • El president de la Cambra de Barcelona critica que faci propostes sense parlar amb els sectors
  • Joan Canadell considera "trist" el show entre els socis de govern sobre les filtracions
  • Entrevista al 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga | La 2 i Ràdio 4

Per
Cafè d'idees - Joan Canadell decebut amb la gestió del govern

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, es mostra decebut amb la gestió que ha fet el govern sobre la pandèmia. En declaracions al Cafè d'Idees ha criticat que l'executiu català faci propostes sobre la desescalada sense parlar amb els sectors afectats. En aquest sentit ha reconegut que "és trist" el show entre els socis de govern sobre les filtracions de l'esborrany. "No anem bé. És important trobar un punt d'equilibri entre salut i economia", ha afegit.

El dret de la restauració a treballar

Entrevistat per Gemma Nierga, el president de la Cambra ha defensat el dret de la restauració a poder treballar i ha insistit que "el mateix sector s'ha autoimposat mesures molt més restrictives que abans del darrer tancament.

Deixar gatar al Nadal

Canadell ha destacat la importancia que Barcelona pugui tenir campanya de Nadal perquè ha estat una de les ciutats més afectades per la manca de turistes. En aquest sentit ha recordat que s'ha d'aprofitar que "hi ha prop d'11 mil milions en estalvi retingut. La gent té capacitat de consumir i els hem de deixar gastar", ha apuntat.