Enlaces accesibilidad
Cafè d'idees

Dolors Montserrat: "Som els que pitjor hem gestionat la pandèmia de tota Europa"

  • La portaveu del Partit Popular al Parlament Europeu ha criticat que Sánchez hagi plantejat un estat d'alarma a sis mesos vista
  • Dolors Montserrat adverteix que la UE ha estat clar sobre la reforma del CGPJ
  • Entrevista al 'Cafè d'idees' | La 2 i Ràdio 4

Per
Cafè d'idees - Dolors Montserrat: "La UE ha avisat clarament Sánchez sobre la reforma del CGPJ"

Dolors Montserrat, portaveu del Partit Popular al Parlament Europeu, ha criticat al Cafè d'Idees que el president Sánchez hagi plantejat un estat d'alarma a sis mesos vista, i ha insistit que "va arribar tard en la primera onada a l'hora de prendre mesures". Per Montserrat "el govern d'Espanya és el que pitjor ha gestionat la pandèmia de tota Europa i qui té les pitjors dades econòmiques". En aquest sentit, ha avisat que "els ajuts europeus exigeixen unes accions per part dels governs receptors, i ara és l'executiu espanyol qui ha de complir aquests requisits".

La UE ha avisat clarament Sánchez sobre la reforma del CGPJ

Entrevistada per Gemma Nierga, la portaveu popular també ha advertit que la UE li va donar un avís molt clar a Pedro Sánchez sobre la seva intervenció de l'estament judicial i la necessitat de la reforma del Consell General del Poder Judicial.

Sobre la moció de censura de VOX, Montserrat ha defensat el discurs del seu líder, Pablo Casado perque "semblava que la moció era contra el PP i no contra el govern". Encara en clau de política espanyola, l'exministra de Sanitat ha acusat el govern de l'Estat d'estar "agenollat" davant l'independentisme per mantenir-se en el poder i farà totes les concessions que calgui, sigui indults o pressupostos.