Enlaces accesibilidad
Cafè d'idees

Magda Campins: "Les noves restriccions eren absolutament necessàries"

  • La cap d'Epidemiologia de l'Hospital de la Vall d'Hebron adverteix que segurament les mesures s’hauran de mantenir més temps.
  • Campins alerta de l'increment exponencial dels casos.
  • Entrevista al 'Cafè d'idees' | La 2 i Ràdio 4

Per
Cafè d'idees - Entrevista a Magda Campins, cap d'Epidemiologia de l'Hospital de la Vall d'Hebron

La cap d'Epidemiologia de l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, Magda Campins, considera "absolutament necessàries" les noves restriccions adoptades pel govern per frenar la Covid-19 a Catalunya. Campins assegura que "l'increment de casos és exponencial" i "ens estem jugant la vida de moltes persones". En aquest sentit, ha advertit que "no tots els casos són lleus".

Les mesures segurament s'hauran d'allargar

Sobre la durada de les mesures ha avisat que està “practicament segura que les mesures s’hauran de mantenir més temps”. "La tornada a la feina i el fred són dos dels factors que han fet augmentar els contagis a tot Europa", ha apuntat

D'altra banda, ha reconegut que l'Hospital de la Vall d'Hebron ha hagut de posar en quarantena diferents plantes que fins ara eren de patologies no Covid. Campins ha explicat que estan detectant casos asimptomàtics entre els pacients i el personal i que han decidit restringir les visites dels familiars i els estudiants per evitar que el virus s'estengui més.