Enlaces accesibilidad
CAFÈ D'IDEES

Núria Marín: "Si el PSOE hagués governat el 2017, probablement no hi hauria polítics empresonats"

  • L'alcaldessa de L'Hospitalet no comparteix l'absència de Colau i Aragonès a l'acte amb Felip VI
  • Núria Marín assegura que Miquel Iceta serà el candidat del PSC.
  • Gemma Nierga entrevista l'alcaldessa de L'Hospitalet, Núria Marín, al Cafè d'Idees.

Per
Cafè d'Idees - Núria Marín: "Si el PSOE hagués governat el 2017, probablement no hi hauria polítics empresonats"

L'alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, ha assegurat al 'Cafè d'idees' de Gemma Nierga que només amb diàleg es pot solucionar el "conflicte polític" a Catalunya. I s'ha mostrat convençuda que amb els socialistes a La Moncloa el 2017, ara "probablement" no hi hauria polítics independentistes a la presó.

Visita de Felip VI

Núria Marín troba "dins la normalitat" que el Rei Felip VI vingui a Barcelona a participar en el Fòrum Barcelona Economy Week, organitzat pel Consorci de la Zona Franca. Per l'alcaldessa de L'Hospitalet "qualsevol autoritat hauria de poder venir a Catalunya". En aquest sentit, diu "respectar però no compartir" l'absència d'Ada Colau i Pere Aragonès. Troba que "possiblement" respon a una estratègia electoral.

Miquel Iceta, candidat

Núria Marín ha descartat que Salvador Illa pugui ser el candidat del PSC a les pròximes eleccions catalanes. Ha assegurat que "Miquel Iceta és el candidat del partit".

Pactes amb JxCat

Com a presidenta de la Diputació de Barcelona, Marín ha defensat el pacte dels socialistes amb JxCat. Creu que "tot i les diferències funciona" i troba "injustes" les crítiques de Quim Torra a qualsevol acord de govern amb el PSC.