Enlaces accesibilidad

¡Avui, estrena del nou debat de TVE Catalunya, Obrim Fil!

  • L’inici del curs amb la Covid, el tema principal de l’”Obrim Fil” d’aquesta nit.
  • Xavier Sardà moderarà el debat on hi haurà com a analistes el Màrius Carol, l’Antonio Baños, la Samanta Villar i la Gemma Nierga
  • Quan arribarà la vacuna? Serà prou segura? N’hi haurà per tothom? L’haurem de pagar o serà de franc? Tot ho debatrem aquesta nit

Per
Plató del debat Obrim Fil abans de començar
Plató del debat Obrim Fil abans de començar

Aquesta nit, a tres quarts de dotze, ¡teniu una cita televisiva!: comença el nou debat social de TVE Catalunya, “Obrim fil”, que presentarà el periodista Xavier Sardà (@XavierSarda_) i compta amb la col·laboració de l’Ana Boadas (@Ana_Boadas.

El programa d’aquesta nit arranca amb un tema d’aquells que estan en boca de tots: l’inici de curs en plena Covid i es podrà veure en La 1 de TVE Catalunya, a través del web de RTVE i a través de Youtube.

El presidente del Chad, Idriss Deby, ofrece un discurso en el Foro de Cooperación África-China

El presidente del Chad, Idriss Deby, ofrece un discurso en el Foro de Cooperación África-China EFE

És segur portar la mainada a l’escola amb les mesures que ha disposat el departament d’Ensenyament? Què passarà amb els pares si els fills han de passar la quarantena? Tindran ajudes per quedar-s a casa a tenir-ne cura? I les vacunes? Quan arribaran? Seran prou segures, amb la rapidesa amb què s’estan provant? I com ens en sortirem d’una situació tan dura com la pandèmia? Quants llençols perdrem en la bugada de la Covid?

Ana Boadas, a Obrim Fil, de TVE Catalunya

Ana Boadas, a Obrim Fil, de TVE Catalunya

Tot això es debatrà amb passió, amb arguments, amb fets, dades i també amb reflexions que volen anar més enllà de la pura estadística. Amb analistes com Màrius Carol (@MariusCarol), Gemma Nierga, Antonio Baños (@antoniobanos_) o Samanta Villar (@MariusCarol@antoniobanos_@samantavillar, el debat repassarà els aspectes més controvertits i també més proper i més quotidians que afecten directament els ciutadans.

El programa es podrà veure en La 1 de TVE Catalunya a partir de les 22.10h, però també el podreu seguir en les nostres xarxes través dels perfils socials de Twitter (@ObrimFil_TVE) i al Facebook (ObrimFilTVE) o Instagram (@obrimfil_tve), amb l’etiqueta #ObrimFilTVE.

Us hi esperem, ja us en podeu fer seguidors, dels nostres perfils!

Grada del programa Obrim Fil

Grada del programa Obrim Fil

També podeu recuperar “Obrim Fil#Alacarta, per veure’ls amb més calma si us el perdeu en directe.

Si teniu dubtes sobre la vacuna, l’especialista Rafael Vilasanjuán (@rvilasanjuan) s’encarregarà d’aclarir-vos-els; si en teniu sobre la tornada a l’escola, serà el director de centres públics d’Ensenyament, Josep González Cambray, qui contestarà totes les preguntes. I si us queda alguna incertesa sobre com afrontar aquests temps difícils, el filòsof Nemrod Carrasco també estarà al programa per reflexionar sobre com ens ha afectat i com els canviarà la Covid. I també hi haurà a “Obrim fil” tota una colla de testimonis en primera persona amb vivències sobre la Covid que exposaran tota la cruesa de la malaltia.

Apunteu-vos-ho al calendari, aquesta nit toca estrena, “Obrim fil”, el nou debat social de TVE Catalunya (@TVE_Catalunya). No us el perdeu, que se’n parlarà!