Enlaces accesibilidad

'Obrim Fil' amb Xavier Sardà aterra a TVE Catalunya

  • Sardà torna a La 1, amb la col·laboració d’Ana Boadas, per presentar un debat social
  • Analistes, experts, testimonisi públic virtual ompliran el plató cada dijous
  • L’inici de curs amb la Covid, el dret a l’habitatge o els nous models de família seran tractats amb rigor, passió i agilitat

Per
Debatre, reflexionar, deliberar.. Obrim fil!

¡Un nou programa de debat arriba a TVE Catalunya! El dijous 10 de setembre comença a La 1 ‘Obrim Fil’, presentat pel periodista Xavier Sardà. Serà un espai dinàmic, ple de novetats, i tractarà els temes que més preocupen a la ciutadania perquè afecten la seva vida quotidiana.

Per tal d’interactuar amb el públic, ‘Obrim Fil’ té presència en el món digital. En cada programa s’obriran fils de discussió que tindran continuïtat a les xarxes a través dels perfils socials de Twitter (@ObrimFil_TVE) i al Facebook (ObrimFilTVE) o Instagram (@obrimfil_tve). Ens segueixes?

El debat també comptarà amb la periodista Ana Boadas, que complementarà Sardà en la tasca de donar forma a un debat de caire molt social, entrevistant els testimonis més originals i colpidors.

Xavier Sardà i Anna Boadas presentan 'Obrim fil'

Xavier Sardà i Anna Boadas presentan 'Obrim fil' RTVE.es

El programa, que s’emetrà cada dijous a partir de les 23:30h, es veurà a través de La 1 TVE Catalunya i també es podrà recuperar en #AlaCarta.

Temes com l’inici del curs escolar en mig de la Covid, el dret a habitatge, el futur de la mobilitat i el transport privat o els nous models de família seran sotmesos a reflexió en el plató d’’Obrim Fil’.

Durant dues hores, periodistes, testimonis, analistes, experts i un públic, que participarà de forma virtual, contrastaran opinions i punts de vista.

Xavier Sardà i Ana Boadas t'esperen el dijous a les 22:10h a La 1. També pel canal de Youtube de RTVE Catalunya i per la Youtubeweb