Enlaces accesibilidad

Programa Inesperat, segona temporada

  • Presentat pel periodista Sergi Mas, la segona temporada de “Programa Inesperat” compta amb una nova incorporació: l’humorista Pep Plaza. L’actor s’afegeix a l’equip de Judit Martín, Anna Gras i Toni González Lillo
  • A partir del divendres 14 a les 20h a La 2

Per
Sergi Mas, presentador del 'Progrma Inesperat'

Els divendres a les 20 hores a LA 2 es manté la cita amb Programa Inesperat.

Presentat pel periodista Sergi Mas, la segona temporada de “Programa Inesperat” compta amb una nova incorporació: l’humorista Pep Plaza. L’actor s’afegeix a l’equip de Judit Martín, Anna Gras i Toni González Lillo.

Col·laboradors del Programa Inesperat

Col·laboradors del Programa Inesperat

El PI d’aquesta segona temporada manté la fórmula de talk show, amb un to distès i desenfadat i on l’impro show hi està molt present.

Tots els divendres, el programa comptarà amb un personatge famós que coneixerem tant des de la vessant professional com personal. I tot, amb l’humor com a punt de partida.

Una altra de les novetats d’aquesta temporada és la secció “L’entrebèstia”, un test “diferent” al convidat que farà l’actriu Judit Martín, caracteritzada de diferents personatges.

El públic de “Programa Inesperat” continua jugant un paper important durant el programa. Perquè al PI sempre passen coses inesperades.

Dirigit per Montse Tejera, i presentat per Sergi Mas, compta amb la producció executiva de Sònia Sancho, la producció de Celeste Roig, la realització de Mercè Llorens i Lupe Muñoz, la redacció de Paola Callieri i els guions de Xavier Sanjuán i Dani Amor.