Enlaces accesibilidad

Menja't el món!

  • Menja’t el món! està presentat per la Marta Vergés, xef, nutricionista, coach i blogger experta en cuina saludable

Els dimarts a les 20:00h La 2

Per
Menja't el món - Presentació

MENJA’T EL MÓN! és molt més que un programa d’alimentació. Agafant la nutrició com a fil conductor, Menja’t el món! ens convida a un viatge emocional amb un contingut divulgatiu, positiu i entretingut per millorar els nostres hàbits i estil de vida. A cada episodi ens endinsarem en un tema concret relacionat amb l’alimentació o el benestar, a través d’una aposta visual trencadora, detallista i colorista.

Marta Vergés, xef, nutricionista, coach i blogger experta en cuina saludable

Marta Vergés, xef, nutricionista, coach i blogger experta en cuina saludable

Menja’t el món! està presentat per la Marta Vergés, xef, nutricionista, coach i blogger experta en cuina saludable, tot i que ella prefereix definir-se simplement com a “inspiradora nutricional”.

Al llarg dels tretze capítols dels que consta aquest programa produit per La caña Brothers, els espectadors podran descobrir aspectes bàsics de la nostra vida per a millorar la nostra alimentació.

Marta Vergés

Sóc la Marta Vergés però potser em coneguis per Marta Kalegría. Si parles amb la meva mare et dirà que ja vaig néixer amb un somriure genuïna d’orella a orella.

Vaig estudiar a la Universitat Autònoma de Barcelona Ciències de la Informació, però la meva passió m’ha mogut sempre a formar-me i estudiar en l’àmbit de la nutrició i el desenvolupament humà.

Marta Vergés, xef, nutricionista, coach i blogger experta en cuina saludable

Marta Vergés, xef, nutricionista, coach i blogger experta en cuina saludable

Em vaig convertir en tècnic especialista en dietètica i nutrició i formadora de PNL i Coaching. I un dia per fi vaig entendre que el que em fa més feliç en aquest món és inspirar a les persones a aconseguir els seus canvis personals i vaig veure clar que l’alimentació i l’estil de vida saludable serien el mitjà perfecte per fer-ho. Així que em vaig embarcar en un viatge fins a la Matthew Kenney Culinary Academy de Santa Mònica (Califòrnia) per convertir-me en instructora Xef de cuina creativa Rawfood i vaig venir amb un munt d’idees divertides de cuina saludable per entusiasmar.

Avui sóc cofundadora de l’Escola de Cuina, Nutrició i Vida Kalegria amb els meus dos súper compis Kriska i Cristina. Divulgadora en mitjans i autora del llibre "Menja’t El Pot" de l’Editorial Planeta.