Enlaces accesibilidad

La meva mascota i jo

  • A La meva mascota i jo veurem què saben fer les nostres mascotes, coneixerem les seves famílies, aprendrem a tenir-ne cura i coneixerem els amics més animals dels famosos.
  • Estem buscant la mascota més divertida i original de Catalunya. Ens ajudes a trobar-la?

Per
La meva mascota i jo
La meva mascota i jo
'La meva mascota i jo'

'La meva mascota i jo' RTVE

Als animals els encanten les càmeres. Només s’ha de donar un cop d’ull als vídeos més vistos d’internet per comprovar que molts d’ells tenen els nostres amics com a protagonistes. Encara que no tinguem una mascota a casa és innegable que els animals sempre ens sorprenen, ens fan riure i desperten la nostra tendresa.

L’objectiu del programa és trobar LA MASCOTA, la més divertida, la més sorprenent, la més tendrade Catalunya

A La meva mascota i jo veurem què saben fer les nostres mascotes, coneixerem les seves famílies, aprendrem a tenir-ne cura i coneixerem els amics més animals dels famosos. Perquè conviure amb animals ens fa millors persones. Ens fan companyia, ens donen afecte i protagonitzen alguns dels moments més divertits de la nostra vida quotidiana.

Per això neix La meva mascota i jo: per recollir tots aquests moments en què les nostres mascotes són les protagonistes. Però, sobretot, per ajudar-nos a entendre per què aquestes bestioles es fan estimar tant.

L’objectiu del programa és trobar LA MASCOTA, la més divertida, la més sorprenent, la més tendrade Catalunya.

El programa busca la mascota més divertida, més sorprenent, més tendra de Catalunya

El programa busca la mascota més divertida, més sorprenent, més tendra de Catalunya

El Martí

El Martí té 21 anys i li ha arribat el moment de marxar de casa. Una nova etapa de la seva vida on compartirà pis amb dos companys de carrera amb altes probabilitats de ser d’aquells que es deixen els plats per fregar. Però això al Martí li és igual. El que compta és que per fi podrà fer la seva i ser independent. I això inclou complir un dels seus somnis d’infantesa: tenir una mascota.

En Martí , La meva mascota i jo

En Martí , La meva mascota i jo

Perquè al Martí li encanten els animals, però els seus pares mai li han deixat tenir-ne un. Bé, mentim: només li han deixat tenir peixos. El primer, el Romario, li van regalar quan tenia 6 anys. Després d’aquell peix pioner, els Romarios s’han anat succeint en una saga de peixos idèntics que arriba fins als nostres dies.

Però de mascotes d’aquelles que et poden fer una mica de cas, que pots cridar pel nom i com a mínim rebre una mirada a canvi, ni una. El Martí ha volgut gossos, gats, gallines, ànecs, conills, hàmsters, cavalls i la seva versió portàtil, els ponis, però mai ha obtingut res més que peluixos. Ara, que per fi agafarà el control de la seva pròpia vida, podrà decidir quina mascota vol tenir a casa... si és que aconsegueix decidir-se. Aquest moment és prou important per prendre-se’l sense presses, així que el Martí agafarà la motxilla i recorrerà Catalunya per conèixer les mascotes més divertides i els seus companys humans, i decidir quin animal s’emportarà a viure amb ell en aquesta nova etapa.

La meva mascota i jo

La meva mascota i jo

El Martí voltarà per pobles, ciutats i granges coneixent les mascotes més singulars del país. Conviurà amb elles, entrevistarà els seus companys humans i decidirà si una mascota com aquesta és la que vol per compartir la seva nova vida.

Però el Martí no farà aquest viatge sol: l’acompanyarà la veu en OFF del programa, amb qui xerrarà, discutirà i prendrà decisions sobre el seu futur.

La veu en off (Silvia Tarragona)

Normalment, la veu en OFF és un recurs utilitzat com a fil narratiu i acompanyament per als espectadors: ajuda a establir una història i explica allò que volem saber de les imatges que estem veient. És una veu que només senten els espectadors i que els aporta informació sobre allò que veuen.

La veu en OFF de La meva mascota i jo és una mica diferent. És una veu en OFF conscient de ser-ho, i els personatges que apareixen en pantalla, com el Martí, la senten i interactuen amb ella. De fet, la veu serà una companyia constant per al Martí, i l’ajudarà a prendre decisions.

Gisela Lladó

La Gisela no és només una cara (i una veu) coneguda. És, a més, una gran amant dels animals. Acull animals que necessiten una llar i fa tot el possible perquè les seves vides siguin millors.

I què més se li pot demanar a una col·laboradora de La meva mascota i jo? Que ens acompanyi per tota Catalunya coneixent les històries més sorprenents i emotives? Doncs sí, demanem-li.

La Gisela en un moment de la grabació

La Gisela en un moment de la grabació