Enlaces accesibilidad

'Ara i Aquí' nou programa de participació ciutadana i de debat

  • Carlos Fuentes és el presentador del programa de debat social ‘Ara i Aquí'
  • Tots els divendres a les 23.45h La 1

Per
Ara i aquí - avanç

“ARA I AQUÍ” és un programa de participació ciutadana i de debat. El seu presentador, Carlos Fuentes, donarà la paraula a persones que explicaran les seves històries, experiències i opinions sobre els temes i qüestions que els preocupen i es debatin cada setmana al plató.

El programa es desenvoluparà a partir d’un tema genèric d’interès per a la majoria de la societat catalana i que tracataran testimonis en primera pesona provinents de totes les comarques i, així, poder donar veu a tots els accents i visions de la geografia catalana.

'Ara i Aquí' logo del programa

'Ara i Aquí' logo del programa rtve

A partir d’un reportatge periodísitc s’introduirà el tema de debat cada setmana al programa “ARA I AQUÍ” que, a banda del seu presentador, comptarà amb una taula de col·laboradors i una altra taula amb persones que explicaran les seves experiències sobre el tema de debat a partir dels seus testimonis i històries particulars.

El programa comptarà amb una cinquantena de persones que assisitiran com a públic i que també podran intervenir al llarg de l’emissió per a dir-hi la seva.

El programa té una durada de 55 minuts.

EQUIP ‘ARA I AQUÍ

Director - Josep Ramon Lluch

Presentador - Carlos Fuentes

Producció Executiva TVE - Josep Parès

Produccio - Núria Raja

Realització - Jordi de Febrer i Noelia Ferrer