Enlaces accesibilidad

"Vespre a la 2", quarta temporada

  • El programa oferirà trenta minuts d’actualitat informativa en directe
  • La periodista de TVE Marta S. Sugrañes serà l'encarregada de presentar les notícies i de moderar la tertúlia
  • “Vespre a La 2” s'emetrà en directe de dilluns a divendres de 19h a 19:30h a La 2

Per
Logo Vespre a La 2, quarta temporada
Logo Vespre a La 2, quarta temporada

"Vespre a La 2", el programa de producció pròpia de RTVE Catalunya, estrena la quarta temporada amb nou decorat i amb l’actualitat informativa com a gran protagonista. Un espai diari que s’emetrà en directe de dilluns a divendres, on es repassarà la informació més rellevant de la jornada i s’analitzaran els temes més destacats amb l’ajut de tertulians. El programa s'estrena el proper dilluns 12 de setembre a les 19h. a La 2.

es repassarà la informació més rellevant de la jornada

El proper dilluns 12 de setembre “Vespre a La 2” inicia la seva quarta temporada. El programa torna amb un format diferent per centrar-se en la informació i l’actualitat informativa. A la primera part “Vespre a La 2” repassarà les notícies més destacades de la jornada i després hi haurà un espai dedicat a l’anàlisi de l’actualitat amb una tertúlia conformada per experts i analistes.

El programa reforça el compromís informatiu de RTVE Catalunya. “Vespre a La 2” és una aposta important per la informació d’actualitat. La periodista de TVE Marta S. Sugrañes serà la presentadora de les notícies i la moderadora de la tertúlia. La direcció estarà a càrrec de Quim Guzmán i Carles Bassolas.

Equip programa "VESPRE A LA 2"

Direcció: Quim Guzmán i Carles Bassolas
Presentadora: Marta S. Sugrañes
Realització: Quique Barrera i Jordi Renú
Producció: Pilar García Solera