Enlaces accesibilidad

El guitarrista de la Fundación Tony Manero, Lalo, ens comenta el rodatge del clip 'Inevitable'

  • Protagonitzat per grups i intèrprets que no han tingut la sort que es mereixien
  • Dos artistes tan interessants i dispars com Alberto Comesaña i Melissa Ethridge
  • Ens refrescarem amb el so Manchester lleidatà de 'Pull My Strings'

Per
2 Many Clips - 17/08/2015

El vuitè programa de ‘2 Many Clips’ estarà protagonitzat per grups i intèrprets que porten molts anys en el món de la música i que en alguns casos no han tingut la sort que es mereixien, però no per això deixen de tenir el seu encant.

Molts anys en el món de la música

Començarem amb dos grans del psycho i el rockabilly: Reverend Horton Heat i Brain Setzer. Seguirem amb els sons retros des del present amb la Fundación Tony Manero y Los Retrovisores.

Donarem una passejada pel metal gòtic de la ma de Nightwish i Within Tempation amb Tarja, l’excantant de Nightwish. Tornarem al món dels mortals amb dos artistes tan interessants i dispars com Alberto Comesaña i Melissa Ethridge.

Pull my Strings

Farem un cop d’ull al rock dels anys noranta amb Mark Lanegan i Monster Magnet i ens refrescarem amb el so Manchester lleidatà de Pull My Strings o el retorn de l’incombustible Rod Stewart.

I tancarem amb molta classe i molta força, amb Leila i Motor Sister.

Fundación Tony Manero

I per acabar, el presentador i director del programa, Senén Armengol, entrevistarà Lalo, guitarrista de la Fundación Tony Manero amb qui comentarem el rodatge del clip ‘Inevitable’ i alguna curiositat més. No marxarà del programa sense fer-nos una selecció molt particular de quins són els seus tres videoclips favorits