Enlaces accesibilidad

Rafa Pons és el nostre convidat del cinquè programa

  • Dues visions d'Amèrica: del “country” d’Scott H. Biram al rock de Kid Rock
  • ‘Reunirem’ Loquillo amb dues reines: Queen i Queens Of The Stone Age
  • ... i les nostres recomanacions en l’agenda musical per a la propera setmana

Per
2 Many Clips - 27/07/2015

El cinquè programa de “2 Many Clips” arrenca amb dues visions de la mateixa Amèrica: del “country” d’Scott H. Biram al rock de tall més mainstream, però igualment per gaudir-ne de Kid Rock.

Dues reines

A més ‘reunirem’ Loquillo y Los Trogloditas amb dos dels seus més recents clips i a dues reines Queen i Queens Of The Stone Age.

Gaudirem de dos cantautors com el Rafa Pons i en Fabio Canu, del rock del Sud d’Amèrica de Blackberry Smoke, del refrescant punk amb matisos jamaicans de Rancid, del nou soul-funky de Miss Mambo and The Mighty Might o del hardcore melòdic de Bullit.

Rafa Pons

El presentador i director del programa, Senén Armengol, entrevistarà al cantautor Rafa Pons que serà el músic convidat d’aquest programa qui explicarà quins són els seus tres videoclips favorits.

L'agenda

I després de les nostres recomanacions en l’agenda musical que us hem preparat per a la propera setmana, us deixarem amb un videoclip The Ratkellers que amb el seu ‘beat’ fresc, simpàtic i addictiu seran els encarregats de tancar el programa.