Enlaces accesibilidad

Ringo Starr ens regala un entranyable 'lyric video'

  • Marina BB Face (and The Beat Roots) és la convidada del tercer programa
  • JD McPherson és una de les recents revelacions del panorama internacional
  • Judith Mateo ens porta un sorprenent ‘cover’...
  • ... i tindrem també una superbanda com Mambo Jambo, de Dani Nel·lo
  • L’aportació femenina són Tori Amos, Virgínia Labuat i Marina BB Face
  • '2 Many Clips', cada dilluns, a partir de les 19.10 hores, a La 2

Per
2 Many Clips - 13/07/2015
  El conegut bateria dels Beatles continua al peu del canó i amb les mans amb les baquetes

El conegut bateria dels Beatles continua al peu del canó i amb les mans amb les baquetes

El tercer programa de ‘2 Many Clips’ torna a ser un gran ‘còctel’ amb la ‘visita’ d’un Beatle viu, Ringo Starr, que ens regalarà un entranyable ‘lyric video’ i JD McPherson, una de les recents revelacions del panorama internacional.

Sorprenents

Us oferirem una proposta instrumental amb la Judith Mateo que ens portarà un sorprenent ‘cover’ i una superbanda com Los Mambo Jambo, de Dani Nel·lo.

També veurem clips internacionals dels potents Motor Sister i Hellyeah; del so ‘garatge’ de The Muggs i Sex Museum, i de Jack White. I de l’escena catalana oferirem clilps de Lax’N’Busto i de Lo Guardian del Pont.

Música en femení

 Senén Armengol, director i presentador del programa, entrevistarà  Marina BB Face (and The Beat Roots) per a que ens expliqui quins són els seus tres videoclips favorits

Senén Armengol, director i presentador del programa, entrevistarà Marina BB Face (and The Beat Roots) per a que ens expliqui quins són els seus tres videoclips favorits tve

L’aportació femenina vindrà de la mà de Tori Amos, Virgínia Labuat i Marina BB Face (and The Beat Roots) a qui Senén Armengol, director i presentador del programa, entrevistarà per a que ens expliqui quins són els seus tres videoclips favorits.

L'entrevista amb Marina BB Face

Viral: Motor Sister i Jack White

I tanca el programa el clip de Rumbacalí, formació on hi participen Maruja Garrido, Lita Claver, ‘La Maña’, i El Chacho que interpretan el tema ‘Rumba Gitana’.

L'agenda de la setmana