Enlaces accesibilidad

Gent Tinc Una Idea

  • TINC UNA IDEA ha arribat al programa número CENT.
  • Per celebrar-ho hem reunit més de 200 persones al Cibernàrium de Barcelona Activa per parlar sobre “Comunicació i Emprenedoria”.

Per
Tinc una idea - 29/03/2015

Tinc una idea

El programa de TVE Catalunya que recull el testimoni de persones emprenedores, està dirigit per Miquel Peralta.

S’emet els diumenges a les 12:30 hores per La 2

TINC UNA IDEA ha arribat al programa número CENT. Per celebrar-ho hem reunit més de 200 persones al Cibernàrium de Barcelona Activa per parlar sobre “Comunicació i Emprenedoria”. A més d’un resum d’aquest acte, podreu veure el recull d’alguns dels 300 projectes que han passat pel programa al llarg dels tres anys d’emissió.

Gent Tinc Una Idea

L’equip de TINC UNA IDEA celebrem un programa molt especial: el número CENT. Són tres anys en antena, per La 2 de TVE Catalunya, amb més de 1.500 persones entrevistades i 300 projectes relacionats amb la innovació, la creativitat, el talent i l’emprenedoria.

Tots ells han coincidit a destacar el treball en equip, el valor de la tecnologia i que Barcelona és una bona marca a nivell internacional.

Per celebrar-ho hem organitzat una trobada-col·loqui, amb més de 200 persones, sobre “Comunicació i Emprenedoria” al Cibernàrium de Barcelona Activa. Xavier Verdaguer, emprenedor i impulsor d’Imagine; Susana Tintoré, directora de Barcelona Activa i Isabel Grifoll, vicepresidenta d’Atrevia han estat els ponents del col·loqui, que han presentat algunes idees i eines per emprendre un projecte amb èxit.

Tots ells han coincidit a destacar el treball en equip, el valor de la tecnologia i que Barcelona és una bona marca a nivell internacional. També han dit que els inversors invertiran cada vegada més en persones i en projectes socials i sostenibles. A l’acte també hi ha participat Sònia Recasens, presidenta de Barcelona Activa i segona tinent d’alcalde de l’ajuntament de Barcelona, que ha remarcat la importància dels mitjans de comunicació perquè els projectes emprenedors tinguin una millor visibilitat.

Un centenar d’idees

Al programa especial d’avui també veurem un reportatge molt ampli d’alguns projectes que han passat per TINC UNA IDEA. Han estat 100 programes plens d’entrevistes i reportatges que hem fet durant aquests tres anys. Tots ells reflecteixen l’esperit del programa que resumim en quatre paraules: persones, projectes, talent i solidaritat.

I els nostres TUI o consells:

"De vosaltres hem après a tirar endavant"

De l'equip del #Tincunaidea