Enlaces accesibilidad

El programa TINC UNA IDEA rep el Premi Carles Rahola per un reportatge sobre l'empresa social La Fageda

  • Dijous 21 d efebrer “Tinc Una Idea” va rebre el Premi Carles Rahola de Comunicació Local per un reportatge sobre l’empresa social La Fageda.

Per
20/02/14 Lliurament dels Premis Carles Rahola de Comunicaci Local 2014 a l'Auditori de Girona.
20/02/14 Lliurament dels Premis Carles Rahola de Comunicaci Local 2014 a l'Auditori de Girona.

Tinc una idea

El programa de TVE Catalunya que recull el testimoni de persones emprenedores, està dirigit per Miquel Peralta.

S’emet els diumenges a les 12:30 hores per La 2

El reportatge de la periodista Judith Fernández està centrat en aquesta empresa que va començar de zero i que actualment factura 45 milions de iogurts l’any. El programa “Tinc Una Idea” està dirigit per Miquel Peralta i recull el testimoni de persones emprenedores.

Els premis Carles Rahola es van lliurar anit a l’Auditori de Girona. Són uns premis atorgats juntament amb el Col.legi de Periodistes de Catalunya i la Diputació de Girona.

El reportatge sobre La Fageda entrevista al fundador de l’empresa, Cristobal Colón i explica còm des de zero, sense capital i sense coneixement del negoci, però amb l’objectiu de donar feina a persones amb discapacitat psíquica, s’ha convertit en el tercer fabricant de Catalunya d’aquest producte.

Tinc una idea - Persones: La Fageda, una empresa social que funciona

La sèrie de reportatges sobre el Temporada Alta de Salt, el festival de teatre que s’ha emès al programa “Atención Obras” i que ha resultat finalista, ha estat elaborat per la periodista Maite Guisado.