Enlaces accesibilidad

"Memòries de la tele" recorda els inicis d'Operación Triunfo

  • El programa repassa el pas de la periodista Susanna Griso per TVE Catalunya, on va presentar informatius i especials tan importants com la boda de la Infanta Cristina a Barcelona

Per
Memòries de la tele - recorda els inicis d'Operación Triunfo

El programa de la La 2 repassa la breu trajectòria de la periodista Susanna Griso a TVE Catalunya i a recordar les primeres edicions del programa "Operación Triunfo" que va disparar totes les audiències. L'equip de "Memòries de la tele" ha parlat amb els 'extriunfitos' Àlex, Gisela i Beth. A més, Raül Díaz recorda amb els veïns de Sant Adrià del Besòs "No te rías que es peor".

"Memòries de la tele" reviu aquesta setmana el pas fugaç per TVE de la periodista Susanna Griso. Griso va estar catorze mesos a Sant Cugat, on va presentar "L'Informatiu Migdia" amb Queco Novell. Tot i així, van ser uns mesos força productius perquè la periodista va intervenir a molts espais especials d'informatius, com per exemple les retransmissions que TVE Catalunya va fer del funeral de la princesa de Gal·les, Lady Di, a Londres, i del casament de la Infanta Cristina a Barcelona.

Aquesta setmana recordem l'essència del programa "Operación Triunfo". Un dels espais que més audiència ha tingut en els últims anys. "Memòries de la tele" recorda el programa on van triomfar cantants com David Bisbal, Rosa López, Chenoa o David Bustamante. El seu director Tinet Rubira i cantants com l'Àlex i la Gisela, de la primera edició, i la Beth de la segona, ens expliquen com van viure el programa i com els hi ha canviat la vida.

A la secció Memòries del carrer el reporter i director del programa, Raül Díaz, visita Sant Adrià del Besòs on amb l'ajuda dels seus veïns recordarà el programa d'humor "No te rías que es peor" on sortien còmics tan popular com Barragan.

La Butaca del

programa s'ha traslladat fins a Súria per presentar "Memòries de la tele".