Enlaces accesibilidad

"Dies de fira" a granangular.cat,

  • "Dies de fira" s'ha endut el guardó al millor treball televisiu del premi Pica d'Estats (XXena edició) que lliura el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.
  • El documental es va estrenar a granangular·cat el 16 de febrer de 2008 i es torna a emetre el 7 de març de 2009 en honor al premi guanyat en el reputat certamen.

Per
Granangular.cat - Dies de fira

"Dies de fira" s'endinsa dins de les fires i mercats populars que se celebraven en els pobles del Pallars anys enrera i que representaven un dels moments més importants pels habitants de la comarca. "Dies de fira" dóna veu alguns dels testimonis que van viure l'esplendor d'aquesta època i els fa reflexionar sobre un món rural que a poc a poc es va perdent.

Com a documentalista i fill del Pallars, l'autor, Manel Dalmau ha parla dels seus orígens per no deixar morir els records d'aquesta terra. Dalmau destaca que queda poc d'aquells mercats populars, de les tradicions gastronòmiques, de les fires i de la identitat.

"Dies de fira"  és un documental de Manel Dalmau

El portal granangular·cat ha obert els canals de participació per al documental Dies de fira. http://granangular.cat/fitxadocu.php?ID=395