Sílvia Abril torna a 'La recepta perduda' amb els secrets de la 'Truita de patata'
- La cinquena temporada arrenca a la Zona Franca de Barcelona
- Diumenge, 19 d'octubre, a les 19:35h a La 2Cat i a RTVE Play Catalunya
'La recepta perduda' és un programa que pretén recuperar la flaire de les cuines d'antany de la mà de Sílvia Abril, alhora que fa un retrat humà dels pobles de Catalunya. S'emet els diumenges al vespre a La 2Cat i a RTVE Play Catalunya.
La cinquena temporada de 'La recepta perduda'arriba a La 2Cat de la mà de Sílvia Abril. El primer capítol, el programa que rescata receptes tradicionals de la cuina catalana, visita la Zona Franca, on Sílvia Abril busca un bar de tota la vida on aprendre a cuinar un dels plats imprescindibles del menjar casolà: la truita de patata.
'La recepta perduda' estrena la cinquena temporada fugint del centre de Barcelona, on cada vegada trobem més bars i restaurants innovadors enfocats als turistes. Sílvia Abril arriba a la Zona Franca buscant algun bar de tradició i gastronomia catalana. Allà coneixerà en Borja, el cuiner de la Granja Elena, un bar familiar arrelat al barri on fan una bona truita de patata casolana, i el millor de tot, un bon plat per compartir.
Truita de patata RTVE Catalunya
El programa explica la importància de la tradició, i també de la innovació, així que ens mostrarà diferents maneres de fer truita de patata amb ingredients sorprenents.
En aquest capítol, Sílvia Abril descobrirà històries lligades al sentiment de comunitat i farà un homenatge a la cultura de bar amb l’ajuda del periodista gastronòmic Pau Arenós.