Enlaces accesibilidad
Noms propis

La cantant i actriu, Sofia Coll, aquesta setmana a 'Noms propis'

  • Ha participat a l'última edició del Benidorm Fest 2024. És una artista molt completa, perquè també és ballarina
  • Dissabte, 13 d'abril, a les 15:00h a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Sofia Coll ha participat al Benidorm Fest i era una de les favorites, apareix posant a les intal·lacions de RTVE Catalunya
Sofia Coll, protagonista a 'Noms propis' Josep Echaburu / RTVE

Aquesta setmana a 'Noms propis', Anna Cler entrevista Sofia Coll. Ha estat una de les quatre finalistes favorites al Benidorm Fest. Ens explicarà que des de fa anys, s'ha preparat molt estudiant ball, interpretació i cant. Ha participat en concursos de talent a la televisió, ha estat actriu, presentadora, compositora i és cantant.

Sofia Coll ens explicarà com ha anat la seva experiència al Benidorm Fest

Ens explicarà com ha anat la seva experiència al Benidorm Fest Josep Echaburu / RTVE

Hi ha carreres musicals que es gesten des de la infància i és el cas d'ella. Sofia Coll va néixer al barri del Raval de Barcelona. Des de ben petita li agradava el món de l'espectacle. Una de les seves àvies va ser qui la va introduir en el món dels escenaris, la va convidar a fer de Rocío Jurado en una activitat de música i teatre que feia al centre cívic. Des d'aquell moment, va veure com són d'importants els escenaris per a ella.

Sofia Coll parlarà dels seus projectes de futur i de la música electrònica

Sofia Coll parlarà dels seus projectes de futur i de la música electrònica Josep Echaburu / RTVE

Amb catorze anys va anar a ‘La Voz Kids’, va ser per a ella com una espècie d’aprovació pública. La van triar per a l’equip de la Malú. Va començar a compondre quan tenia quinze anys fins que als divuit anys entra en contacte amb el productor del seu disc i van començar a fer música electrònica. Es considera una persona molt creativa i una ‘busca-vides’. Sempre ha volgut estar molt involucrada en tot el procés creatiu de la música.

A RTVE Catalunya la vam veure a la sèrie 'Bany compartit'. Amb només vint-i-cinc anys podem dir que és un fenomen de masses i no para ni un moment. 

RTVE

anterior siguiente