Enlaces accesibilidad
L'altaveu

'L'altaveu', el nou magazín d'entreteniment de RTVE Catalunya presentat per Danae Boronat

  • El nou espai de les tardes de La 2 tractarà temes d'actualitat social amb col·laboradors, testimonis i connexions en directe
  • A partir del dilluns 8 d'abril, de dilluns a divendres a les 17:20h a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Vídeo promocional 'L'altaveu'

'L'altaveu' és una producció de RTVE Catalunya en col·laboració amb Lavinia, presentat per Danae Boronat, de dilluns a divendres a La 2.

RTVE Catalunya estrena 'L'altaveu', el nou magazín diari d'actualitat social, presentat per Danae Boronat, en el que s'aprofundeix en les històries i els personatges que marquen l'actualitat de la jornada. El programa passarà l'altaveu als protagonistes per sentir els seus testimonis, explicarà altres realitats d'arreu del territori amb connexions en directe i buscarà experts per completar i explicar els temes.

Danae Boronat al plató del programa
Danae Boronat

Danae Boronat presenta el nou magazín 'L'altaveu' COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA

Les 'trendències' marcaran la segona part del programa, amb els temes dels que es parla a les xarxes socials. La cuina en cinc minuts, el termòmetre de la sequera, lifestyle, nutrició, esports i el món animal completen 'L'altaveu'.

El magazín comptarà amb nombrosos col·laboradors com Evelyn Segura, Juan Avellaneda, Chelo García-Cortés, Neus Sala, Xavier Pérez Esquerdo Marta Montaner, Aleix Parisé, Àlex Cubero, Andrea Vilallonga, Òscar Moré, Òscar Broc, Rebeca Carranco, Guillem Sánchez i Anna Punsí.

Tota l'actualitat social a l'estrena, dilluns 8 d'abril

El programa de dilluns, 'L'altaveu' tractarà la salut mental dels esportistes amb Lola Fernández Ochoa, presidenta de la Fundación Blanca i exesportista.

Quan es compleixen dos mesos dels desallotjaments dels blocs de pisos de Badalona, el programa compta amb alguns testimonis per conèixer de primera mà la situació.

I repassarà el que ha estat aquest cap de setmana la Barcelona Eurovision Party 2024, on 'L'altaveu' ha sigut un eurofan més.

RTVE

anterior siguiente