Enlaces accesibilidad
La recepta perduda

'Arròs amb costella ibèrica' per acomiadar la temporada de 'La recepta perduda'

  • Sílvia Abril aplega al voltant d'una taula alguns dels personatges que han passat per la primera temporada del programa

Per
Els convidats s'asseuen a taula a 'La recepta perduda'
Els convidats s'asseuen a taula a 'La recepta perduda'

'La recepta perduda' és un programa que pretén recuperar la flaire de les cuines d'antany de la mà de Sílvia Abril, alhora que fa un retrat humà dels pobles de Catalunya.

La primera temporada de 'La recepta perduda' tanca la cuina amb un capítol especial en el qual Sílvia Abril cuina un arròs amb costella ibèrica. Ho fa juntament amb la Josefa Pérez i a la taula s'hi asseuen alguns dels personatges més carismàtics que han passat pels fogons del programa.

Sílvia Abril convida alguns dels protagonistes de la temporada

Sílvia Abril convida alguns dels protagonistes de la temporada RTVE

Per tancar la temporada, Sílvia Abril organitza un dinar a casa seva en què posarà en pràctica els trucs i els aprenentatges que li han regalat els cuiners i les cuineres amb què ha coincidit al llarg de tots els programes. Prepara un arròs amb diferents ingredients que ha anat descobrint als territoris on ha estat i convida alguns dels personatges més emblemàtics de la temporada per agrair-los la col·laboració que li han ofert.

La Josefa dona un cop de mà a la cuina a la Sílvia Abril

La Josefa dona un cop de mà a la cuina a la Sílvia Abril RTVE

Per fer aquest plat demanarà ajuda a la cuinera més totterreny que ha passat per 'La recepta perduda', la Josefa Pérez. Experta a preparar càterings i grans àpats improvisats, serà l'ajudant perfecta perquè el dinar de la Sílvia surti bé. Mentre cuinen, la Sílvia li anirà explicant els diferents llocs on ha estat i les persones, productes i llocs que ha conegut.

Finalment, quan arribin els comensals, recordaran amb alegria els moments més emotius i simpàtics de la temporada.

RTVE

anterior siguiente