Enlaces accesibilidad
Efecte Collins

La pianista Clara Peya, a 'Efecte Collins'

  • Al documental d'aquesta setmana veurem el dia a dia de l'artista i la relació que té amb la seva germana
  • Dissabte, 5 de febrer, a les 13:50h a La 2
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Primer plano de Cara Peya amb una tecles de piano desenfocades
Clara Peya

El programa de música de La 2, 'Efecte Collins', mostra amb molta cura les propostes d'artistes ben diferents i referencials a Catalunya. Dirigit per Gonzalo Bello, s'emet els dissabtes.

Aquesta setmana a 'Efecte Collins' la pianista Clara Peya serà la protagonista i tocarà en directe quatre cançons: 'Mujer frontera', 'La niña', 'Ha mort l'amor' i una improvisació.

Clara Peya és una de les pianistes més prolíferes de Catalunya amb un estil inclassificable pels gèneres establerts. Amb un currículum impressionant, es va adonar que tenia l'oportunitat de convertir-se en altaveu per les causes socials i fer a través de la seva música tota una catarsi personal. Björk i Patrick Watson són, entre d'altres, les seves fonts d'inspiració per composar i escriure cançons.

Com a artista inquieta i visceral, Clara Peya omple de discurs totes les seves creacions reclamant lloc per als més vulnerables o reivindicant la lluita feminista. A més de la seva carrera musical, té també una companyia de teatre, dansa i música que comparteix amb la seva germana, Ariadna Peya, un pilar fonamental a la seva vida personal i professional.

Clara Peya en un moment de l'actuacó tocant el piano mirant al sostre

Clara en un moment de l'actuació rtve catalunya

A 'Efecte Collins', Clara Peya toca quatre temes que destil·len la seva visió del món: dues cançons de l'últim àlbum, 'Perifèria' , la cançó 'Mujer Frontera', a favor de la lluita de les jornaleres de Huelva i una improvisació.

Al documental d'aquesta setmana veurem el dia a dia de l'artista i la relació que té amb la seva germana, amb la qual comparteix la companyia Les Impuxibles.

RTVE

anterior siguiente