Enlaces accesibilidad
La quarta paret

RTVE Catalunya estrena 'La quarta paret', amb l'emissió d''Els Brugarol'

  • RTVE Catalunya puja el teló amb l'emissió de quatre obres de teatre contemporani, seguides d'un col·loqui amb especialistes
  • Escrita per Ramon Madaula, la comèdia 'Els Brugarol' ha estat un dels èxits de la temporada
  • Dilluns, 1 de novembre, a les 18:00h a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Promoció 'La quarta paret'

'La quarta paret' és un programa de TVE Catalunya dirigit i presentat per Elisabeth Anglarill.

RTVE Catalunya estrena 'La quarta paret', un programa que recupera les emissions de muntatges teatrals enregistrats en exclusiva per a TVE. El títol del programa és tota una declaració d'intencions, fa referència al mur imaginari entre allò que passa a l'escenari i el públic, amb la voluntat de trencar-lo. En el primer capítol es podrà veure 'Els Brugarol' una comèdia familiar amb grans dosis d’humor àcid i intel·ligent. Tot seguit, Elisabeth Anglarill moderarà el col·loqui amb Ramon MadaulaMònica Bofill i David Selvas.

RTVE Catalunya estrena el dia de Tots Sants 'Els Brugarol', el primer capítol de 'La quarta paret', una aposta per acostar el teatre als espectadors de la televisió, com és tradició a TVE.

La peça teatral 'Els Brugarol', aquest 2021 a RTVE Catalunya
'Els Brugarol'

'Els Brugarol' RTVE CATALUNYA

En el primer capítol es podrà veure 'Els Brugarol', un text de Ramon Madaula, que protagonitza juntament amb Estel Solé i Jaume Madaula. La comèdia ens presenta una família benestant de Sabadell, els Brugarol, i el daltabaix que suposa que l'Anna, la filla, activista social i feminista, decideixi canviar-se el primer cognom pel de la mare. El patriarca recorrerà a tota mena d'argúcies i xantatges perquè l'Anna es faci enrere.

Elisabeth Anglarill modera el col·loqui sobre 'Els Brugarol'
Col·loqui Els Brugarol

Col·loqui Els Brugarol RTVE Catalunya

En acabar, Elisabeth Anglarill, moderarà un col·loqui centrat en el que succeeix quan el creador és també actor. Hi participarà Ramon Madaula, la directora de teatre Mònica Bofill, i David Selvas, productor, director i actor. També hi haurà una actuació especial de Jaume Madaula.

Durant el mes de desembre, s'emetran les altres tres peces teatrals enregistrades per a 'La quarta paret': 'Sandra', de Daniela Feixas; 'Puzles' de Marta Aran, i 'A l'altre barri', de Laia Alsina.

RTVE

anterior siguiente