'Amb identitat' ens parla de les característiques del productes congelats i de la cultura del vi al nostre país
- Descobrirem quina és la diferència entre congelar a casa o el congelat industrial i quines propietats nutricionals tenen aquests productes
- Coneixerem la història del vi al nostre país i la Denominació d'Origen Costers del Segre
'Amb identitat' és un espai on diversos experts parlen de les seves professions relacionades amb la salut i el benestar.
Aquest dijous 'Amb identitat' emet dos nous capítols amb consells per a la nostra salut: els productes congelats i de la cultura del vi.
Productes congelats, són igual de saludables?
Existeixen molts mites pel que fa als productes congelats com, per exemple, que els productes congelats són menys saludables que els frescos. Descobrirem quina és la diferència entre congelar a casa o el congelat industrial, quines propietats nutricionals tenen els productes congelats, perquè els productes congelats són més econòmics, i rebrem consells per saber com hem de descongelar un producte congelat a casa o si podem tornar a congelar un producte descongelat.
El vi, un producte amb molta tradició
Catalunya és un territori amb una llarga tradició vinícola, constituint una regió vinícola amb unes peculiaritats pròpies. En aquest programa coneixerem la història del vi al nostre país i la Denominació d'Origen Costers del Segre, descobrirem com s'elabora el vi ecològic i quines particularitats té, quines diferències hi ha entre els tipus de vinya i com podem maridar els diferents tipus de vins.
'Amb identitat' descobreix a cada programa de la mà de diversos especialistes rellevants les seves professions i les seves activitats laborals relacionades amb l'àmbit del benestar i la salut. Ells seran els encarregats de donar les claus per a conèixer-les en profunditat, i proporcionaran les dades que permetin descobrir-les.