Enlaces accesibilidad

'El matí a Ràdio 4' emet un programa especial des del "4 Years From Now" del Mobile World Congress

  • Ramon Castelló entrevista també l'Óscar Baza, responsable de coordinació de projectes del Centre d'Innovació de RTVE que explicarà el projecte Impulsa Visión RTVE

Per
'El matí a Ràdio 4' des del Mobile World Congress amb Ramon Castelló
'El matí a Ràdio 4' des del Mobile World Congress amb Ramon Castelló

Amb motiu dels diferents actes i escenaris del Mobile World Congress que es celebra a la ciutat de Barcelona, 'El Matí a Ràdio 4' emetrà un programa especial des de l'espai de RTVE al "4 Years From Now". 

A primera hora Ramon Castelló, conduirà la "Tertúlia d'actualitat" amb els periodistes Olga Grau, directora adjunta de “El Periódico de Catalunya” i amb  Manel Manchón, sots director de “Crónica Global”.

El director de 'El Matí a Ràdio 4' portarà a terme diverses "Entrevistes d’actualitat". En primer lloc parlarà amb l'Esteban Redolfi, director executiu del "4 Years From Now ("4YFN").  A continuació conversarà amb l'Óscar Baza, responsable de coordinació de projectes del Centre d'Innovació de RTVE que explicarà el projecte Impulsa Visión RTVE . I finalment, entrevista Carlota Pi, cofundadora de l'empresa comercialitzadora d'energia “Holaluz”.

A les 11:00 hores Ramon Castelló condueix una 'Tertúlia de Startups al 4YFN' en la que participen Sergio Juárez, CTO i cofundador de “CHILDCARE ON", Gemma Prenafeta, CEO i co-fundadora de “SHARIFY" Sara Benslaiman, CEO & CCO de “BROKOLI”.

A més a més, Ramon Castelló repassarà l'actualitat del dia amb la col·laboració dels Serveis Informatius de RNE i l'anàlisi dels experts de 'El matí a Ràdio 4 '.

'El matí a Ràdio 4' és un programa dirigit i presentat per Ramon Castelló, que analitza l’actualitat diària. Es pot escoltar de dilluns a divendres des de les 07:00h fins a les 12:00h a Ràdio 4.

www.rtve.es/radio4

Radio

anterior siguiente