Plaça gran Plaça gran - 11 de juny de 201711/06/2017

Des de dijous, la Rambla de Barcelona celebra la quarta edicó del Tast. Es tracta d'una

acció que té dues finalitats bàsiques, una, la de sociabilitzar l'alta gastronomia, l'altra,

la d'atreure a la Rambla els ciutadans de Barcelona que històricament, es diu, han

viscut d'esquenes al mar fins que, gràcies a les Olimpíades, per un cantó es van

enderrocar els tinglados i per l'altre es va perllongar el passeig per connectar amb el

Maremàgnum.

44 establiment de prestigi, entre ells 6 pastisseries, ofereixen per 4€ unes menges

exquisides elaborades per prestigiosos cuiners i comentades per chefs de renom.

Parlem amb el president de l'entitat, en Fermí Villar, el gerent, en Xavi Massip, que

ens fa un vol per les intal·lacions ocasionals d'una gran tecnològica gastronòmica, i

amb diverses persones participants en l'esdeveniment.

Plaça gran
Más opciones