Aquesta setmana, la Carme Ruscalleda ens porta les millors novetats del mercat, encapçalades per l'arribada dels primers albercocs d'Alacant, València i Múrcia, que s’afegeixen a la nespra ja present. També és un bon moment per gaudir de la síndria d’Almeria i del mango d’importació, especialment el que arriba per avió des del Brasil. Pel que fa a les hortalisses, destaquen els espàrrecs verds de diverses zones de la Península i els blancs, tot just celebrats a la Fira de l’Espàrrec de Gavà.
En l’apartat del peix i marisc, és una gran setmana per trobar rap sencer del Cantàbric i Galícia, així com turbot de cultiu d’alta qualitat. També tenen protagonisme el llagostí del Mediterrani, la cloïssa japonesa i el musclo del Delta de l’Ebre. Per aprofitar aquests productes, la Carme ens proposa una empanada gallega amb rap i llagostí, i una altra recepta pensada per a carn de xai o conill. Tot ben fresc i, sobretot, deliciós!