Segur que tots heu tastat les coques de Perafita perquè des del cor del Lluçanès les trobareu en qualsevol fira. Una recomanació d'Ada Parellada.
Segur que tots heu tastat les coques de Perafita perquè des del cor del Lluçanès les trobareu en qualsevol fira al llarg i ample de tota la geografia del país, a molts mercats ambulants, a punts de venda i supermercats i també a botigues pròpies a Barcelona, Girona, Platja d’Aro, Vic, Berga, Besalú. Però a banda de trobar-les per tot el país, tota una gernació de feligresos es desplacen a Perafita en romeria i processó a comprar la coca d’anís, la de forner, la de vidre o la de pinyons. S’han guanyat la fama!
El Forn Franquesa va obrir el 1952 i actualment són la tercera generació qui n’està al capdavant. Gent molt emprenedora que ja ha obert, també, un allotjament rural i una agrobotiga on pots trobar productes de la zona.
Una recomanació de la xef Ada Parellada al Cafè d'Idees.