Enlaces accesibilidad

La Policia Local de Palma interposa dos centenars de sancions durant el cap de setmana

  • S'ha celebrat la Nit de les Ànimes
  • S'ha fet un dispositiu contra el consum d'alcohol a la via pública

Por
La Policia Local ha fet un dispositiu especial durant la Nit de les Ànimes
La Policia Local ha fet un dispositiu especial durant la Nit de les Ànimes

Cap de setmana de molta feina de la Policia Local de Palma. Les patrulles han interposat un total de 196 denúncies a ciutadans que no complien les ordenances municipals. La majoria de sancions s'han imposat per fer botellonn a la via pública, cosa que està prohibida a Palma. Els agents varen imposar aquestes denúncies entre dijous i diumenge a barris de la capital balear.

Des de Son Armadams a Son Cladera

Els policies locals han intervengut contra el botellon a Son Castelló i Son Valentí, a Son Gotleu, al Parc de les Estacions, a Son Canals, Cas Capiscol, a la plaça d'Espanya, a Son Cladera i Son Armadams. Segons informa la Policia Local de Palma només durant la jornada de diumenge els agents varen posar al Polígon de Son Castelló 76 denúncies per consumir alcohol a la via pública.

Altres serveis durant el cap de setmana

Proporcionalitat i oportunitat

La Policia Local diu que aquests dispositius s'han fet amb caràcter preventiu,amb un enfocament de "proporcionalitat i oportunitat". Aquest cap de setmana ha tengut lloc a Palma la Nit de les Ànimes el que ha suposat una major concentració de ciutadans. Els agents municipals també han fet serveis relacionats amb la violència de gènere, lesions lleus, furts i conducció sota els efectes de l'alcohol.