Memòries de la tele -  L'actriu Anna M. Barbany i Los Morancos
Memòries de la tele  Anna M. Barbany i Los Morancos

Memòries de la tele - L'actriu Anna M. Barbany i Los Morancos

09/02/2011 00:25:24
Anna M. Barbany i Los Morancos Anna M. Barbany i Los Morancos
Anna M. Barbany i Los Morancos 00:25:24 09/02/2011
Sinopsis

L'actriu Anna M. Barbany explica els dramàtics i concursos en que va participar de TVE Catalunya i els anècdotes que recorda. A més, el programa també repassa els pas de Los Morancos, els germans César i Jorge Cadaval.

"Memòries de la tele" repassa en aquesta edició la trajectòria d'Anna M. Barbany a TVE Catalunya. Barbany explica els seus inicis, lligats als inicis de TVE, i algunes anècdotes d'aquella època.

L'actriu ha participat en diversos dramàtics al llarg de la història d'aquesta cadena així com en programes infantils i sèries, com "Crònica de Jaume I", "Les Bostonianes", "Érase que se era" o "Donde quiera que estés"

Los Morancos són el grup d'humoristes format per César i Jorge Cadaval. Apareixen per primer cop a televisió al programa "Un, dos, tres" al 1984, dedicat a les revistes del cor, com a secundaris en un esquetx protagonitzat per Analía Gade i Antonio Fraguas, "Forges". A partir d'aquest moment comença una estreta col¿laboració amb TVE on han fet de col·laboradors, protagonistes i guionistes de programes com: "Pero...¿esto qué es?" o "El Retorno de Omaíta".

Sempre han tingut una estreta vinculació amb TVE Catalunya, no sols pels seus orígens catalans, sinó perquè han vingut molt sovint a rodar aquí. A més, han aparegut a programes com "La Luna" de Pedro Ruiz o "Las Cerezas" de Júlia Otero.

A la secció Memòries del Carrer, Raül Díaz parla amb els ciutadans de Sant Vicenç dels Horts del periodista i presentador Lorenzo Milà.

I a la Butaca els veïns de Franqueses del Vallès ajudaran a presentar el programa.

Ficha técnica
Dirigido por
Nicolás Albéndiz
Idiomas
Catalán