Memòries de la tele - "Per molts anys"
Memòries de la tele  "Per molts anys"

Entrevistes i humor amb Rosa M. Sardà

19/06/2010 00:55:22
"Per molts anys" "Per molts anys"
"Per molts anys" 00:55:22 19/06/2010
Sinopsis

Aquesta setmana protagonitza la primera part del "Memòries de la tele", el magazine de Rosa Maria Sardà, "Per molts anys".

Aquest programa d'entrevistes i humor comptava amb la col·laboració de l'actor Martí Galindo i d'Enric Pous, que interpretava el conegut personatge d'Honorato. Per explicar els secrets de "Per molts anys", l'equip del programa ha entrevistat el seu realitzador, Ferran Armengol.

"Memòries de la tele" també recorda el pas de Juan Manuel Martín de Blas per TVE Catalunya. Durant quatre anys (1974-1978) en va ser cap de programes i sota la seva direcció, el centre de producció va viure una de les èpoques més brillants. Realitzadors, com ara Mercè Vilaret, Lluís Maria Güell, Antoni Chic, Orestes Lara i Roger Justafré van produir un munt de brillants dramàtics. És en aquest període quan es creen programes com "Personatges" de Montserrat Roig i "Terra d'Escudella" d'Els Comediants. Tot i que Martín de Blas va ser nomenat cap de programes quan Franco encara vivia, va tenir la valentia d'apropar-se a la cultura catalana i donar veu als qui la dictadura havia prohibit l'accés a la televisió.

A la secció Memòries del Carrer, Raül Díaz visita Granollers per recordar la cantautora Guillermina Mota. I a la Butaca els ciutadans de Puigcerdà ajudaran a presentar el programa.

Ficha técnica
Dirigido por
Nicolás Albéndiz
Idiomas
Catalán