Tot a Europa   Entrevista a l'economista Guillem López Casasnovas 29/06/2021 54:46

Guillem López Casasnovas és catedràtic d'economia a la UPF, i és un dels experts convocats per la ministre d'Hisenda Maria Jesús Montero, per tal de reformular la fiscalitat espanyola.

En aquest Tot A Europa parlem amb Guillem López Casasnovas: economista a la Universitat Pompeu Fabra, i un dels 15 experts de la comissió que ha creat la ministre d'Hisenda, Maria Jesús Montero, per tal de reformular la fiscalitat espanyola. Aquesta reforma ve molt condicionada per la pandèmia i pels fons de recuperació europeus.

Al bloc informatiu analitzarem quins temes es van tractar a la cimera europea de la setmana passada. Amb els drets del col·lectiu LGBITQ+ i les relacions UE-Rússia com a plats principals.

Al bloc d'anàlisi el professor Albert Garrido parlarà de la perillosa deriva d'alguns estats membres en l'àmbit dels drets del col·lectiu LGTBIQ+, amb Hungria i Polònia com a màxims exponents d'aquesta mala tendència.

Al reportatge parlarem sobre com els porters de la selecció d'Alemanya i d'Hungria estan lluitant contra Víktor Orbán i les lleis anti-homosexuals que ha aprovat el parlament hungarés fa dues setmanes. Pot el futbol ajudar a la defensa dels drets del col·lectiu LGTBIQ+?

A les xarxes analitzarem Twitter, i com els polítics europeus fan servir aquesta poderosa i perillosa eina de comunicació.

I a la secció de cultura, Pep Gorgori ens parla d'Alma Mahler, les seves fonts culturals i els seus impediments per compondre música.

Tot a Europa
Más opciones