Punts de vista - Nathalie Poza i India Martínez
Punts de vista  Punts de vista - Nathalie Poza i India Martínez

Punts de vista - Nathalie Poza i India Martínez

Disponible hasta 21-02-2222

20/08/2020 00:27:27
Recomendado para todos los públicos
Punts de vista - Nathalie Poza i India Martínez Punts de vista - Nathalie Poza i India Martínez
Punts de vista - Nathalie Poza i India Martínez 00:27:27 20/08/2020

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

'Punts de vista a casa' compta amb l'actriu Nathalie Poza i la cantant India Martínez. A més, la secció de Núria Moliner i les millors propostes de cinema, creativitat i poesia.

Aquesta setmana Tània Sarrias parla amb l'actriu Nathalie Poza, protagonista de la nova sèrie de Dani de la Torre 'La unidad'. També entrevista la cantant India Martínez per parlar del seu darrer àlbum 'Las Palmeras', de la seva versió de la cançó de Serrat 'La saeta' i de la seva participació a la campanya contra la violència de gènere Mascarilla-19.

El programa compta amb la secció d'arquitectura de la col·laboradora Núria Moliner, arquitecta i presentadora de l'espai de La 2 'Escala Humana'. Moliner explica les noves necessitats en els habitatges que han sorgit a partir d'aquest confinament, com tenir balcons o terrasses per sortir a l'exterior.

Els actors de musicals també tenen un espai al programa amb una iniciativa per motivar la gent a tornar a veure musicals quan s'obrin els teatres.

A més, 'Punts de vista a casa' proposa 28a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, organitzada per Filmin, que tindrà lloc de l'1 al 14 de juny; un reportatge sobre la creativitat de la gent en quarantena, imitant quadres de famosos pintors, i un racó per la poesia amb Sílvia Bel.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Tejera i subdirecció: Juan Fermín Gómez
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán