Campanya #MengemCarxofa al Prat de Llobregat| La Metro
La Metro  Campanya #MengemCarxofa

A La Metro hem estat al Parc Agrari del Baix Llobregat, al Prat del Llobregat, per conéixer la campanya #MengemCarxofa. Forma part del conjunt...

14/04/2021 00:04:37
Campanya #MengemCarxofa Campanya #MengemCarxofa
Campanya #MengemCarxofa 00:04:37 14/04/2021
Sinopsis

A La Metro hem estat al Parc Agrari del Baix Llobregat, al Prat del Llobregat, per conéixer la campanya #MengemCarxofa. Forma part del conjunt d'activitats que s'estan impulsant a diferents municipis metropolitans en el marc de la capitalitat Mundial de l'Alimentació Sostenible Barcelona 2021. És la primera campanya conjunta entre Sant Boi i el Prat, màximes productores de carxofes, un producte que fa més d'un segle que s'hi conrea i del qual es produeixen unes 2.500 tones cada anya.

Anna Martín, tinenta d'alcaldia d'Acció Ambiental del Prat de Llobregat, ens explica que la campanya vol donar a conèixer el Parc Agrari, una peça clau per servir aliments de proximitat en un entorn com és la regió metropolitana. Això fa que les carxofes es distribueixin amb molta rapidesa entre els mercats de les poblacions properes. Josep Casas, pagès de la Cooperativa Agrícola de El Prat, ens explica que els terrenys on es conrea la varietat Prat fa que sigui una carxofa de gran qualitat i reivindica el Parc Agrari com a motor econòmic.

En la campanya també hi han participat molts restauradors de la zona, com la Rosa Farrés, restauradora de La Lluna en un Cove. Entre les fotografies publicades amb l'etiqueta #Mengem Carxofa es regalarà una cistella de productes del Parc Agrari.

Idiomas
Catalán