Informatiu Balear: Informatiu Balear - 13/05/13 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 13/05/13

13/05/2013 00:25:07
Informatiu Balear - 13/05/13 Informatiu Balear - 13/05/13
Informatiu Balear - 13/05/13 00:25:07 13/05/2013
Sinopsis

L'exconseller Josep Juan Cardona haurà de lliurar el seu passaport als jutjats i no podrà sortir d'Espanya sense autorització. Ho ha decidit l'Audiència Provincial de Palma, mentre s'espera la sentència del judici pel cas Scala.

La mort del senegalès Alpha Pam continua marcant l'agenda política. L'oposició demana la dimissió del conseller de Salut i el PP es remet als resultats de la investigació interna, encara en marxa.

Els hotelers reclamen a Bauzá una cimera de tots els presidents de comunitats turístiques. Reclamen un impuls per al sector i millorar la connectivitat aèria i la gestió dels aeroports.

Des d'avui la declaració de la renda es pot fer de manera presencial a través del servei 'Renda Àgil'. L'Agència Tributària ja ha tornat 23 milions d'euros a les Balears, on hi ha 84 mil declarants que ja han confirmat l'esborrany.

Situació complicada del Mallorca després de la derrota a San Mamés. La permanència la marca el Saragossa, que queda a 5 punts més el golavertage. L'equip podria ser matemàticament de Segona dilluns que ve, si no guanya al Betis.

Rafel Nadal guanya el seu tercer trofeu de l'Obert de Madrid, i ja suma 40 victòries de tornejos sobre terra batuda. Aquesta setmana competirà a Roma, on defensa títol. Si se'l fa seu, recuperarà la quarta plaça del rànking ATP.

Demà el cel estarà ennigulat, i el capvespre s'espera que plogui una mica, de forma dèbil i aïllada. Farà una mica més de calor. El vent bufarà fluix de llevant i de xaloc.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano