Els cinc llibres per gaudir del confinament de l'Óscar López
Especials en català  Els cinc llibres per gaudir del confinament de l'Óscar López

Els cinc llibres per gaudir del confinament de l'Óscar López

Disponible hasta 17-09-2115

27/03/2020 00:03:06
Els cinc llibres per gaudir del confinament de l'Óscar López Els cinc llibres per gaudir del confinament de l'Óscar López
Els cinc llibres per gaudir del confinament de l'Óscar López 00:03:06 27/03/2020

Disponible hasta: 17-09-2115 15:15:00

Sinopsis

L'Óscar López, director de Página Dos, ens porta unes recomanacions per passar millor aquests dies en els que no podem sortir de casa. Són cinc llibres per a un públic adult i cinc d'infantils i juvenils. Comencem!

"Boulder" d'Eva Baltasar
És el segon llibre d'un tríptic que va començar amb la novel·la "Permagel" on l'escriptora explora la veu, la vida i el cos de tres dones.

"Ca la Wenling" de Gemma Ruiz Palà
Una novel·la molt entretinguda que parteix de la relació d'amistat que s'estableix entre una dona xinesa que té una perruqueria, la Wenling, i una documentalista catalana que és clienta seva.

"Pedres i boira" de Jordi Navarro
Un debut literari que ens mostra una Girona allunyada de la imatge glamurosa que sovint acompanya la ciutat. Un seguit d'històries del Barri Vell de Girona que ens ensenyen la cara B de la ciutat, aquella que no surt a les guies turístiques, la de la gent que no arriba a finals de mes, la que lluita, que s'enfronta a desnonaments, a les forces d'ocupació, a desenganys amorosos, a les penúries de la vida. Una Girona especial i real que està amagada però ben viva enmig dels racons del Barri Vell, entre pedres i boira.

"Dones Valentes" de la Txell Feixes
Txell Feixes, corresponsal de TV3 a l'Orient Mitjà, ens explica a través de la seva mirada les històries de les dones valentes i anònimes que ha conegut i que no troben espai als informatius, però que commouen, empoderen i expliquen millor que cap altra notícia els canvis que vindran i que fa temps que truquen a la porta dels països àrabs.

"Les amistats Traïdes" de David Nel·lo
Darrer Premi Sant Jordi de Novel·la és una novel·la sobre l'amistat, l'amor i els límits de l'ambició.

"L'Oliver Button és una nena", de Tomie dePaola
Un història molt particular amb què el seu autor ens transmet part de la seva experiència per recordar-nos que hem d'estar segurs de nosaltres mateixos i ser fidels als nostres somnis, encara que la resta no els comparteixi.

"Que no t'expliquin contes!" de la Gala Pont i la Natza Farré
L'escriptora Natza Farré i la il·lustradora Gala Pont capgiren els referents de la nostra infantesa i ens conviden a un viatge crític que evidencia que les fake news fa segles que existeixen i condicionen la nostra percepció del món.

"La Biblioteca secreta" del Jaume Copons i la Liliana Fortuny
El 16è llibre de la saga "Agus i els monstres". L'Agus i els seus amics hauran d'evitar que una sèrie de llibres molt importants desapareguin.

"La crida del Bosc" de Jack London
El protagonista és un gos, el Buck, que viu tranquil i mandrós en una casa benestant a Califòrnia, fins que un es veu pres per la força i endut cap a l'Àrtic, on l'or, tot just descobert, exigeix gossos forts i intel·ligents com ell, capaços d'arrossegar els trineus.

"Ametlla" de Sohn, Won-Pyung
Un llibre destinat a un públic juvenil que ens narra la història d'en Seon, un jove de setze anys que pateix alexitímia, és a dir, que és incapaç d'experimentar cap emoció. Quan la mare i l'àvia moren, haurà d'enfrontar-se al món tot sol. Fins que coneix en Gon, un noi molt conflictiu que ha estat en centres de menors i que no pot controlar l'agressivitat. Entre tots dos sorgeix una estranya amistat que, contra tot pronòstic, els transformarà.

Tota la informació a rtve.es/n/2010905

Idiomas
Catalán