Miquel Sàmper: "ERC i Junts tenim l'obligació d'entendre'ns"
El Vespre  Miquel Sàmper: "ERC i Junts tenim l'obligació d'entendre'ns"

El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, confia que ERC i Junts tornin a l'escenari de la negociació i facin possible un pacte de govern....

10/05/2021 00:10:18
Recomendado para mayores de 12 años
Miquel Sàmper: "ERC i Junts tenim l'obligació d'entendre'ns" Miquel Sàmper: "ERC i Junts tenim l'obligació d'entendre'ns"
Miquel Sàmper: "ERC i Junts tenim l'obligació d'entendre'ns" 00:10:18 10/05/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, confia que ERC i Junts tornin a l'escenari de la negociació i facin possible un pacte de govern. Personalment no és partidari de repetir les eleccions i es mostra "convençudíssim" que hi ha marge per l'acord i que els equips negociadors "sabran trobar la fórmula per sortir d'aquest atzucac". El conseller d'Interior ha reconegut que no li han agradat les imatges de 'botellons' al carrer durant el cap de setmana, però ha assegurat que són minoritàries i previsibles, després de 196 dies de confinament nocturn. Sàmper ha xifrat en 6.000 les persones desallotjades a Barcelona des de la nit de dissabte i gairebé 700 les multes posades. Un operatiu policial que, segons ha avançat, es tornarà a repetir aquest cap de setmana. Espera, però, que les aglomeracions tinguin un efecte pèndol i vagin a menys.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán