Cafè d'idees - Marta Pascal, Hospital del Mar i pla de desescalada | Cafè d'idees - RTVE Catalunya
Cafè d'idees  Marta Pascal, Hospital del Mar i pla de desescalada

Cafè d'idees - Marta Pascal, Hospital del Mar i pla de desescalada

Disponible hasta 01-01-2255

18/11/2020 01:55:21
Recomendado para mayores de 12 años
Marta Pascal, Hospital del Mar i pla de desescalada Marta Pascal, Hospital del Mar i pla de desescalada
Marta Pascal, Hospital del Mar i pla de desescalada 01:55:21 18/11/2020

Disponible hasta: 01-01-2255 00:00:00

Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Gemma Nierga ha entrevistat Marta Pascal. La secretària general del Partit Nacionalista de Catalunya s'ha mostrat partidària d'un referèndum acordat. Ha destacat que els dos grans errors del procés independentista han estat marcar terminis i pactar amb la CUP.

A la tertúlia d'actualitat han participat Esther Vera i Antonio Baños. Hem comentat el projecte de la Generalitat de testar massivament la població amb el Dr. Juan Pablo Horcajada, cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital del Mar i coordinador general de la Covid-19 del centre. I hem connectat amb Lluís Falgàs des del Parlament de Catalunya.

Hem analitzat el pla de desescalada amb què treballa el govern català amb representants de diferents sectors afectats. Hem parlat amb Isabel Vidal, presidenta de l'Associació d'Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA) i amb Martí Sarrate, president de l'Associació Catalana d'Agències de Viatges Especialitzades (ACAVE). També hem conegut la proposta reivindicativa '¿L'últim concert?' amb l'artista Guille Milkyway Carmen Zapata, gerent de l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASCC).

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad, Cataluña
Idiomas
Catalán