Wonderland   Wonderland - Les coses excepcionals i Boira a les orelles 16/01/2021 27:25

La companyia Sixto Paz ha decidit recuperar per a l’Escenari Brossa, “Les coses excepcionals”, espectacle del britànic Duncan MacMillan que ja va estrenar a casa nostra fa dos anys llargs i que estarà en cartell fins al 7 de febrer. l’obra explica la història d’un nen que amb set anys pateix l’intent frustrat de suïcidi de la seva mare. Des de llavors la seva vida gira al voltant d’una mare depressiva. Per animar-la, decideix elaborar una llista d'quelles coses, petites, grans, necessàries, fútils, que fan que la vida sigui una cosa meravellosa. Tot allò que fa que la vida valgui la pena.

Al Wonderland intentem descobrir què és excepcional i com escollim què ho és i què no amb l’actor i ànima de Sixto Paz Produccions, Pau Roca.

“Boira a les orelles”, és un muntatge singular muntatge de creació col·lectiva de la companyia Els Pirates, que ara mateix s’exhibeix al Maldà. L’espectacle aprofundeix en els prejudicis i el desconeixement que hi ha sobre els que pateixen sordesa. A “Boira a les orelles” descobrim aquesta discapacitat tan poc coneguda pel públic en general: si no es té un parent o un amic sord, costa molt entendre què suposa créixer, desenvolupar-se i moure’s en un món que no ha estat pensat per als que no poden escoltar el so. Parlemdel muntatge teatral i d’aquesta discapacitat, c amb dos membres d’Els Pirates, l’Enric Romaní, escenògraf i inspirador de l’espectacle, i amb l’Adrià Aubert, el director.

Wonderland
Más opciones