Serveis informatius Ràdio 4   Seat instal.larà a la planta de Martorell un centre de vacunació 26/02/2021 00:50

El Govern de la Generalitat i Seat han signat un acord per col·laborar en la campanya de vacunació a la població general que es preveu engegar els propers mesos a Catalunya. L'acord preveu la cessió de part de les seves instal·lacions de Martorell i personal sanitari. Fins i tot contempla l'ús de vehicles de la companyia com a punts de vacunació mòbil.

El que fa Seat és destinar un edifici de la planta de Martorell, i amb professionals sanitaris propis, vacunar tots els empleats del grup Volkswagen a Catalunya, uns 20 mil, i les seves famílies. A més obre aquest procés als veïns de les poblacions properes del baix Llobregat i diversos vehicles de la marca seran punts de vacunació mòbil.

Ho ha explicat el president de Seat, Wayne Griffiths, en l'acte de presentació d''acord amb el vicepresident del Govern, Pere Aragonès. Aquest és el tercer acord de col·laboració amb Seat en la pandèmia, en el primer el fabricant va produir respiradors i en el segon van fer testatge de la malaltia entre tota plantilla.

Serveis informatius Ràdio 4
Más opciones