Cataluña Informativos   Edició Matí Catalunya - 12/06/19 12/06/2019 14:55

Quatre mesos després de començar el judici del procés afronta el seu últim dia. Escoltarem les defensas que encara han de presentar les seves conclusions finals i als acusats que vulguin fer ús del torn d'ultima paraula. El president de la Generalitat, Quim Torra, i el del Parlament, Roger Torrent assistiran a aquest últim dia de judici. El govern demana l'alliberament dels presos i espera que la sentència sigui absolutòria. Mentre el president del govern central en funcions, Pedro Sánchez, visita a Barcelona el Super Computing Center, escollit seu del futur Marenostrum 5.

El Vall d'Hebron Institut d'Oncologia ha desenvolupat un nou fàrmac contra el càncer que permet el.liminar les cèl.lules mare tumorals, prevenir metàstasis i recaigudes. Prop de 35.000 estudiants a Catalunya que afronten la primera jornada de les proves d'accés a la universitat.

Es compleix un mes des que les empreses tenen l'obligació de registrar la jornada dels seus treballadors. Segons un informe d'UGT a Catalunya l'any passat es van fer més de 77.000.000 d'hores extres, el 44% no van ser pagades. Amb aquest volum --diu el sindicat-- s'haurien pogut crear més de 44.000 llocs de treball.

En clau esportiva el Barça de basquet es classifica per la final de la lliga ACB en guanyar al Saragossa. El seu rival serà el Reial Madrid.
 

Cataluña Informativos
Más opciones