L'Altra Ràdio Vintage   Jordi Basté, el Digitext i la felicitació de Ràdio Nederland 28/04/2023 25:14

Jordi Basté, el Digitext i la felicitació de Ràdio Nederland pels 25 anys

A l’any 2006 Jordi Basté era el cap d’esports de RAC1 i presentava el programa “Tu diràs”. Al mes de maig de 2006 va rebre el premi Ràdio Associació de Catalunya al millor profesional. Recuperem l’entrevista emesa el 6 de maig de 2006. Jordi Basté ens va explicar moltes coses dels seus inicis a Ràdio Joventut. La seva participación al programa “Peques”, la seva primera retransmissió esportiva que va ser una cursa de llebrers. Recorda a figures d’aquella emisora, com Agustín Rodrígez o Joan Manuel Surroca.

El Digietxt de L’altra ràdio va ser la primera revista digital en lengua catalana del nostre país. Entre maig de 1986 i juny de 1990, el programa va emetre un centenar de Digitext, el que va suposar haver transmès unes dues mil pantalles d'ordinador - o planes digitals - amb informació relacionada amb la radiodifusió internacional, les telecomunicacions i Ràdio 4 que es podia llegir als ordinadors Amstrad, Spectrum i MSX.

Felicitació des dels estudis de Ràdio Nederland de Jaime Báguena i Alfonso Montealegre del programa sobre comunicacions i DXisme “Radio Enlace”, pels 25 anys de L’altra ràdio, complerts el mes de gener de 2005.

L'Altra Ràdio Vintage
Más opciones