Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Resolem alguns dels dubtes de la campanya de vacunació contra la covid19. El Govern fa un crit d'alerta a la ciutadania perquè el risc d'una quarta onada, amb un sistema tensionat, és molt alt. La Setmana Santa està perduda a Barcelona. Actualment només estan oberts un 25% dels hotels de la ciutat amb una ocupació del 15%. El càncer de còlon és el més freqüent a Catalunya amb uns 6 mil casos a l'any. Avui se celebra el Dia Internacional de la Visibilitat Transgènere. Es pretén sensibilitzar contra la discriminació que pateix el col·lectiu. El petit comerç incorpora la venda online per poder competir amb grans superfícies i plataformes. 22 violoncel·listes han actuat a la Boqueria per celebrar l'efemèride del naixement de Sebastian Bach. 

Aragonès haurà d'esperar. El candidat d'ERC avisa Puigdemont que no permetrà tuteles. JxCat considera "estèril" el pacte amb la CUP mentre els cupaires avisen que el seu pacte de mínims "no es toca". Salvador Illa avisa Aragonès que serà un "president vicari" al dictat de Puigdemont Avui s'ha publicat al BOE la llei que regula l'ús de la mascareta. A partir d'avui és obligatori portar un PCR negatiu per entrar a Espanya des de França. La Guàrdia Urbana incrementarà la vigilància en punts conflictius de Barcelona per evitar accidents. Feien creure a les víctimes que devien factures i que els tallarien la llum si no pagaven immediatament. Miki Núñez guanya el premi al Disc Català de l'Any per 'Iceberg'.

Plourà? Farà fred aquests dies?.... Són les dues preguntes "estrella" de la Setmana Santa. Doncs bé, amb els mapes d'avui us podem dir que NO farà fred però sí que entre dissabte i diumenge el temps serà més insegur. Ho intentem explicar. Fins divendres a 1500 metres d'alçada, tindrem temperatures de 10 a 13º, per tant l'ambient serà primaveral. Durant el cap de setmana s'enretira l’aire càlid i les temperatures baixaran un parell de graus, però no farà fred. Entre divendres i el cap de setmana el temps serà més insegur perquè a 5500 metres d’alçada arriba aire fred, que combinat amb la caloreta que tindrem en superfície, afavoriran el creixement de nuvolades i probablement ruixats i tempestes.

Aragonès haurà d'esperar. El candidat d'ERC avisa Puigdemont que no permetrà tuteles. JxCat considera "estèril" el pacte amb la CUP mentre els cupaires avisen que el seu pacte de mínims "no es toca". Salvador Illa avisa Aragonès que serà un "president vicari" al dictat de Puigdemont Avui s'ha publicat al BOE la llei que regula l'ús de la mascareta. A partir d'avui és obligatori portar un PCR negatiu per entrar a Espanya des de França. La Guàrdia Urbana incrementarà la vigilància en punts conflictius de Barcelona per evitar accidents. Miki Núñez guanya el premi al Disc Català de l'Any per 'Iceberg'.

  • La planificació urbana i del transport es relaciona amb gairebé 2.000 morts prematures anuals a Barcelona i Madrid
  • La mortalitat és més alta en els barris més desfavorits de Barcelona, però no segueix un patró homogeni a Madrid
  • La contaminació atmosfèrica suposa 524 morts a l'any
  • Augmenten els contagis, la velocitat de propagació, el risc de rebrot i les hospitalitzacions
  • Solament cinc comarques estan avui per sota d'un EPG de 100, el llindar que indica un risc alt
  • En els últims 7 dies han mort a Catalunya 119 persones per la infecció, una mitjana de 17 persones al dia

Una enquesta de l’Ajuntament de Barcelona revela que almenys un 30% dels habitants de Barcelona marxarien a viure fora de la ciutat si poguessin fer-ho. És el doble dels quals el declaraven en 2017 i el percentatge més alt des de 1985.

El regidor de Presidència, Jordi Martí, ha atribuït el resultat de l’Enquesta de Serveis Municipals feta a la tardor passada a la COVID i a la possibilitat del teletreball.

La Generalitat i ENDESA signen un acord per condonar 38 milions d'euros en concepte d'electricitat a més de 35.000 famílies vulnerables. Junts per Catalunya bloqueja la investidura de Pere Aragonès i es tornarà a abstenir en la segona votació d'aquest dimarts al Parlament. La Policia Nacional ha detingut a la Jonquera 31 persones que viatjaven a Romania amb certificats PCR falsosNeymar serà jutjat a l’Audiència de Barcelona per haver inflat el preu del seu traspàs quan jugava al Santos per estalviar-se diners.