Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba
  • En los paros de 7 a 9 y de 16 a 18 horas los servicios mínimos llegan al 40%
  • En la franja horaria de 20:30 a 22:30 horas, se reducen hasta el 20%
  • La huelga del metropolitano se prolongará hasta el jueves 2 de junio
  • Suspendida parte de la L5 tras irrumpir y saltar a las vías seis grafiteros
  • A poc més d'una setmana perquè comenci al Parlament el debat dels pressuspostos, la negociació per tirar-los endavant continua molt embolicada. La CUP amenaça de mantenir l'esmena a la totalitat si el projecte no compleix l'objectiu independentista.... i entre Convergència i Esquerra continuen les tensions.
  • Al barri de Gràcia avui hi ha més calma després d'un cap de setmena en què han continuat les tensions entre els col.lectius d'okupes i els mossos d'esqua dra, això sí sense la violència de jornades passades. Una vintena de joves continuen acampats davant l'anomenat Banc Expropiat i asseguren que l'acampada és indefinida. I amb la calma, des de l'ajuntament insten a intensificar el diàleg per tribar solucions alternatives. Una negociació en la què vol implicar a l'associació de veïns. Mentrestant els mossos es defensen i afirmen que han actuat amb proporcionalitat.
  • Picabaralla entre populars i socialistes per la presència dels dirigents del PSC a la manifestació d'ahir en contra de les últimes sentències del Constitucional anul·lant parcialment lleis com la de la pobresa energètica. Pel PP, els socialistes han de donar explicacions de situar-se al costat de l'independentisme...
  • Matí complicat per a la mobilitat a Barcelona per una nova vaga al metro , que ha provocat retards i aglomeracions. Les principals molèsties s'han produit entre 7 i 9 del matí , sobretot a la línia 5, on , a més, s'ha suspès temporalment el servei per l'acció d'uns brètols. Les aturades parcials continuran fins dijous.
  • I a Lleida, els mossos continuen buscant l'autor d'un apunyalament mortal a un jove de 20 anys a la localitat d'Albatàrrec, al Segrià.
  • El Barça ha presentat avui la nova samarreta per la temporada que ve.
  • El Festival Mas i Mas retrà homentage aquest any a dues grans figures de la música que compleixen aniversaris artístics. La primera, Maria del Mar Bonet, que obrirà el foc al Palau de la Música a punt de celebrar els 50 anys de carrera artística. La segona, Martirio que duu també 30 anys dalts dels escenaris.

Fin de semana de protestas en el barrio barcelonés de Gràcia. Las manifestaciones no han acabado esta vez en destrozos, pero sí se han vivido momentos de enfrentamiento entre manifestantes y mossos d'esquadra. Sobre todo, cuando los agentes respondían al lanzamiento de botellas, agua y harina por parte de los concentrados. Cuando se retiraron los agentes, un grupo de manifestantes decidió acampar ante el 'banco desokupado' y han pasado allí esta noche.


La setmana ha començat amb tranquil·litat al barri de Gràcia després d'una setmana del desallojtament i d'un cap de setmana en el que la confrontació entre els partidaris de l'okupació del Banc Expropiat i els Mossos ha baixat. Una vintena de persones han passat la nit acampats al davant del local i diuen que s'hi quedaran de forma indefinida. Mentrestant, Ada Colau manté que s'està fent tot el possible per negociar amb els col·lectius a través de les associacions de veïns.

L'altre front obert Colau des de fa temps és el conflicte amb els treballadors del metro de Barcelona que des d'avui fan aturades parcials. A la política, setmana clau en les negociacions entre Junts pel sí i la CUP per intentar evitar que els anitcapitalistes presentin una esmena a la totalitat als pressupostos de la Generalitat. Convergència i Esquerra es pressionen mutuament a negociar per aprovar els comptes. Ciutadans, PSC, Iniciativa i Partit Popular consideren que la situació genera massa inestabilitat política.

Els mossos continuen buscant l'autor de la punyalada que ahir va causar la mort d'un jove de 20 anys a Albatàrrec, al Segrià. Hi ha versions contradictòries sobre les circumstàncies en que van passar els fets, però sembla que van començar amb una baralla durant un partit de futbol. De moment, els mossos han començat a prendre declaració a alguns testimonis.

Pau Gasol obre un debat sobre el virus del zika i els jocs olímpics d'aquest estiu a Río. De moment, diu que s'està plantejant no participar-hi.

El Barça ha presentat avui la nova equipació per a la pròxima temporada. La samarreta recupera les franges verticals en un disseny que vol commemorar el 25 aniversari de la primera Copa d'Europa a Wembley. Ja està a la venda i de moment no porta publicitat
 
 

UNA SETMANA DESPRÉS. UNA VINTENA DE PERSONES ACAMPEN DAVANT DEL LOCAL DEL "BANC EXPROPIAT".

PRESSUPOSTOS 2016. TENSIÓ ENTRE CDC I ERC PER LA POSICIÓ DE LA CUP EN LA NEGOCIACIÓ DELS COMPTES.

PUNYALADA MORTAL. ELS MOSSOS INVESTIGUEN LA MORT D'UN NOI DE 20 ANYS AHIR A ALBATÀRREC.

PAU GASOL. EL JUGADOR DIU QUE S'ESTÀ PENSANT NO ANAR ALS JOCS DE RIO PEL VIRUS DEL ZIKA.

SENSE PUBLICITAT. LA SAMARRETA DEL BARÇA RECUPERA LES FRANGES VERTICALS PER COMMEMORAR ELS 25 ANYS DE WEMBLEY.

Absolts els dos mossos que van ser jutjats pel cas Quintana
Absolts els dos mossos que van ser jutjats com a pressumptes responsables d'haver disparat el projectil que va fer perdre un ull a Ester Quintana al novembre de 2012. El text considera que no hi ha proves per demostrar ni qui va disparar ni si el projectil era una pilota de goma. Quintana diu que està frustrada perquè no hi hagut justicia.

Els fets de gràcia marquen el ple després de la primera nit tranquil•la al barri
Primera nit de tranquil.litat d'aquesta setmana al barri de Gràcia des del desallotjament del Banc Expropiat. Un tema que ha marcat el ple de l'ajuntament d'avui. L'alcaldessa Colau ha rebut crítiques força dures per la gestió d'aquesta crisi i haver demanat proporcionalitat a l'acció dels Mossos

Jornades econòmiques
Pedro sánchez diu que per culpa de la situació política catalana no hi ha hagut govern

Ho ha dit el líder del PSOE durant la seva intervenció en les jornades econòmiques del Cercle d'economia, on també ha assegurat que no hi haurà unes terceres eleccions. Pedro Sánchez, a més, ha culpat la situació política catalana que no hi hagi hagut govern i ha alertat del perill que s'estengui la reivindicació del dret a l'autodeterminació

El Barça renova busquets fins el 2021 mentre que l'espanyol acomiada Galca
El Barça renova Sergio Busquets fins el juny de 2021 amb opció a dues temporades més i li puja la clàusula de rescissió a 200 milions d'euros. L'Espanyol, en canvi, fa oficial que Constantin Galca no seguirà com a tècnic. El romanès s'acomiadarà la setmana que ve en una roda de premsa.

Coldplay a Barcelona
Aquesta nit la banda tornarà a convertir l'estadi olímpic en un escenari espectacular

Coldplay tornarà a omplir aqueta nit de música, llum i espectacle l'Estadi Olímpic de Montjuic en el segon concert que ofereix a Barcelona en la seva única cita a Espanya

Han sido absueltos los dos Mossos d´Esquadra acusados de dejar sin ojo a Ester Quintana durante la manifestación de la huelga general de 2012. La Audiencia de Barcelona considera que no queda acreditado que los agentes fueran los autores del disparo que la hirió. Quintana ha mostrado su frustración por la sentencia y ha lamentado la falta de investigación interna sobre los hechos.

Absolts els dos mossos acusats d'haver provocat la pèrdua d'un ull a Ester Quintana per l'impacte d'un projectil durant l'actuació policial a la manifestació al novembre de 2012. La sentencia conclou que no s'ha demostrat ni qui va disparar el projectil ni tant sols que la lesió la provoqués una pilota de goma. Quintana lamenta la sentència i creu que no s'ha fet justícia.

Seguim pendents de la situació al barri de Gràcia. La passada ha estat la primera nit tranquil·la des del desallotjament del Banc Expropiat. Hi va haver una cassolada que van seguir alguns veïns. Mentrestant, els aldarulls han marcat el ple d'avui a l'ajuntament de Barcelona. Colau ha insistit en demanar proporcionalitat als Mossos el que ha provocat crítiques de la majoria de partits menys la CUP.

L'actualitat política ve marcada pel mati de Puigdemont a Madrid on ha reafirmat el projecte independentista i ha insistit en la voluntat de diàleg per arribar a acords després de les eleccions del 26 juny. A les jornades del Cercle d'Economia de Sitges, el líder del PSOE, Pedro Sánchez, participa a aquesta hora a les jornades del Cercle d'Economia de Sitges on defensa liderar un govern del canvi.

Als esports novetats al Barça i l'Espanyol. El Barça renova Sergio Busquets fins el juny de 2021 amb opció a dues temporades més i li puja la clàusula de rescissió a 200 milions d'euros. L'Espanyol, en canvi, fa oficial que Constantin Galca no seguirà com a tècnic. El romanès s'acomiadarà la setmana que ve en una roda de premsa.

I repassarem alguns dels moments del concert espectacular de Coldplay a l'Estadi Olímpic que aquesta nit repetiran davant de 55 mil espectadors més. A L'Informatiu hem compartit una estona amb ells, després escoltem què ens han explicat.

CAS QUINTANA. ABSOLTS ELS DOS MOSSOS JUTJATS PER LA PÈRDUA DE L'ULL DURANT UNA MANIFESTACIÓ.

ALDARULLS A GRÀCIA. DESPRÉS DE LA PRIMERA NIT TRANQUIL·LA EL PLE DE L'AJUNTAMENT DEBAT L'ACTUACIÓ POLICIAL.

DEBAT POLÍTIC. PUIGDEMONT DEFENSA L'INDEPENDENTISME A MADRID I SÁNCHEZ PARTICIPA A LES JORNADES DE SITGES.

EL MERCAT, EN MARXA. EL BARÇA RENOVA BUSQUETS FINS EL 2021 MENTRE QUE L'ESPANYOL ACOMIADA GALCA.

COLDPLAY A BARCELONA. AQUESTA NIT LA BANDA TORNARÀ A CONVERTIR L'ESTADI OLÍMPIC EN UN ESCENARI ESPECTACULAR.