Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Los partidos han presentado sus resoluciones tras el debate sobre el Estado de la Nación. El PSOE y el PSC han querido presentar juntos su propuesta (16(07/10).

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.

Resolució a quatre. Els grups del Tripartit i CIU voten una resolució conjunta.

"Destrucció a tota costa". Un informe de Greenpeace denuncia l'excés de construcció al litoral.

Operació "Pas de l'Estret". 650.000 vehicles circularan aquests dies per l'AP-7.

Incendi en una indústria química. Dos treballadors han quedat ferits, un d'ells amb cremades greus.

Adriano, reforç blaugrana. El Barça i el Sevilla confirmen un principi d'acord pel traspàs del defensa brasiler.

Montilla crida a la unitat dels partits catalans per donar una resposta conjunta a la sentència del Constitucional. Dimecres es trobarà amb Zapatero. Avui, al Parlament, Montilla ha criticat la passivitat del socialisme espanyol per afrontar l'encaix de Catalunya a Espanya. Una qüestió inviable per Artur Mas, que ha dit que a Madrid no hi ha aliats./La proximitat de les eleccions es fa notar en els discursos dels grups que han intervingut en aquest ple monogràfic sobre l'Estatut. El PSC aposta per refer el pacte polític, CiU per nous camins, Iniciativa per reformar la Constitució i Esquerra per la independència. El PP i Ciutadans exigeixen a Montilla que acati la sentència./Els Mossos d'Esquadra i el Servei Català de Trànsit posen en marxa el dispositiu "pas de l'estret" pels vehicles que viatgen al nord d'Àfrica durant els mesos d'estiu, uns 650.000./A l'ajuntament de Barcelona, la comissió d'investigació de l'hotel del Palau no farà comparèixer l'ex-regidora Itziar González ni l'arquitecte del projecte, Carles Díaz./El cargol-poma declarat plaga plaga al Delta de l'Ebre per la Generalitat./Només falta que el Barça ho faci oficial: Adriano Correia serà el segon reforç de la temporada, mentre el fitxatge de Cesc, es complica./Fa tot just 40 dies que Valentino es va lesionar a Mugello i semblava que s'estaria 5 o 6 mesos de baixa :avui ha arribat al circuit de SAK-SEN-RING amb crosses i ha pujat a la moto per participar als entrenaments.

El president de la Generalitat Jose Montilla ha fet una crida a la unitat dels partits en la seva primera intervenció en el debat monogràfic que es fa al Parlament sobre la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut. En referencia a la possibilitat d'acordar una resolució conjunta, Montilla ha dit que cal donar prioritat a la unitat per sobre dels interessos partidistes. El lider de CIU Artur Mas s'ha ofert a votar la proposta que acordin els partits que donen suport al govern.

Cimera sense acord. Els líders polítics no han arribat a una posició comuna sobre l'Estatut.

Debat de política general. L'Estatut torna a acaparar les intervencions del Grup Mixt.

Contra la retallada de sous. L'Audiència Nacional ha admés el recurs contra la mesura del govern.

Trama a Ciutat Vella. 25 empresaris i particulars imputats per suposats suborns a un funcionari.

El Barça, en números vermells. La delicada situació econòmica obliga a generar 50 milions de benefici per any.

Els Serveis Informatius de TVE Catalunya ofereixen cada dia l'actualitat de tot el que passa a Catalunya i els esdeveniments més importants d'arreu del món que interessen els catalans. El presentadors són Mireia Bonache, Macarena León, Joan Marcet i Núria Ramírez.

Montilla presidirà aquesta tarda la reunió amb els líders dels partits contraris a la sentència de l'Estatut. Qüestió que ha acaparat part del Debat de Política General a Madrid./Zapatero ha dit que el desenvolupament de l'Espanya plural ha estat constant en els últims 6 anys però que al model autonòmic, no tot és perfecte./Imputats 25 empresaris i particulars de Ciutat Vella, a Barcelona, acusats d'haver subornat un funcionari de l'Ajuntament per aconseguir permisos pels seus apartaments turístics./Descomptes en supermercats, bitllets d'avió o en les factures de llum i telèfon per a persones sense feina. Per les associacions de consumidors, és només marquèting i adverteixen que cal llegir la lletra petita./Manifestació, avui, dels treballadors de les agències de viatges del Grup Marsans, que no han cobrat la nòmina del juny./On també ha influït la crisi economica és en els moviments de diner entre Espanya i Andorra: ara els diners van d'Andorra a Espanya./La meitat dels adolescents de 15 i 16 anys reconeixen haver-se emborratxat enguanys./El vicepresident econòmic de Sandro Rosell diu que la situació econòmica del Barça és delicada. El crèdit de 155 milions d'euros que acaben d'obtenir l'hauran de tornar en cinc anys./L'Espanyol comença avui l'estada de pretemporada a Peralada amb l'única absència de l'internacional camerunès, Carlos Kameni i ha fitxat l'argentí Jesús Dátolo./El Reial Madrid, amb Mourinho al capdavant, s'ha posat en marxa avui./Des de fa 2 anys l'actor i director Pep Tosar lluita per dur endavant el projecte d'un teatre singular, compromés i basat en l'emoció, el Círcol Maldà.

Aquesta tarda el president de la Generalitat Jose Montilla reb els líders polítics catalans, excepte del PP i Ciutadans, per intentar acostar posicions per una resolució conjunta en defensa de l'Estatut. Si s'arriba a un acord, la resolució es votarà en el ple monogràfic que se celebrarà demà. El president no presentarà cap proposta i espera que ho facin els partits. (15/07/10)

La Comarca de la Garrocha con más de 40 volcanes y unas 20 coladas de lava es la principal zona volcánica de la península ibérica, y también una de las más representativas de la Europa continental. (15/07/10)

El presidente del Gobierno ha dicho que analizará, a través del diálogo con la Generalitat, la posibilidad de dar legalildad "por el cauce constitucionalmente procedente" a algunos de los artículos del Estatut declarados inconstitucionales.