Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

En esta comunidad viven 16 mil mujeres procedentes de algunos de esos países en los que se practica. Gracias a la actuación coordinada de médicos, jueces, policía y oenegés, el año pasado se evitaron 55 ablaciones.

El Principe Felipe ha querido acompañar a la familia en un acto, sobre todo, emotivo. Al funeral han asistido también , la vicepresidenta Elena Salgado, la ministra Carme Chacón, el presidente de la Generalitat José Montilla y el presidente del PP, entre otras autoridades.

Dos escaladors han mort i un bomber en pràctiques està ferit lleu. Una allau els ha sorprès a una via de gel a la presa de Cavallers, a la Vall de Boí.// A la caserna del Bruc s'ha celebrat el funeral del soldat de Mollet mort a l'Afganistan. L'enterraran a Colòmbia, el seu país d'origen. A l'acte, al qual no ha assistit el president Zapatero, s'ha lloat la tasca dels soldats en aquestes missions // Detinguts almenys 10 membres dels Casuals. La facció més violenta dels Boixos Nois. Els acusen de tràfic de drogues, extorsions i de les amenaces de mort que va rebre Joan Laporta per fer-los fora del Camp Nou // Guardiola prepara el partit contra el Getafe on espera comptar amb Dani Alves, tot i que el brasiler s'ha entrenat a part. Henry ja ha superat la gastroenteritis i ha treballat amb normalitat.

El 75 por ciento de las salas de cine catalanas han cerrado sus puertas al público, en protesta por la ley del cine aprobada por la Generalitat. En La Tarde en Vivo entrevistamos a Camilo Tarrazón, presidente del gremio de empresarios del cine. (01/02/10).

Los exhibidores protestan con el cierre contra la futura Ley del Cine de Cataluña, que obliga a doblar o subtitular al catalán la mitad de las películas que se exhiban allí.

La estación de esquí de Boi Taull, es la más alta de toda la zona perinaíca, con 2.400 metros de altura, nos ofrece todas las posibilidades para disfrutar de los deportes blancos, ya que la calidad, trazado y tratamiento de pistas es máginiffico. Esto se debe en parte, a que la situación de este valle, hace que la nieve sea una calidad inmensa. Un valle el de Boi, que nos permite combinar nuestro deporte, con la visita obligada al todo el Románico de la zona, considerado por la Unesco Patromonio de la Humanidad. Un destino, que sin duda recomendamos, para huir de la gran urbe (29/01/10)

Artur Mas reforça la idea d'il·lusió davant la seva militància en el primer gran acte de precampanya abans de les eleccions. El líder de CiU demana confiança i promet que estarà al costat dels qui arrisquen i dels qui tiren endavant les petites empreses. Joan Carretero abandona la direcció de Reagrupament per desavinences en la configuració de les llistes electorals. Entre els que marxen també hi ha la vicepresidenta de la formació, Rut Carandell, i 11 persones més. Una plataforma ciutadana presentarà demà la candidatura de la Fundació Vicente Ferrer al Nobel de la Pau. Des de la mort del seu fundador, el juny de l'any passat, s'han aconseguit més de 62MIL signatures a través de les xarxes socials. El Barça fa els deures a El Molinón i derrota l'Sporting per la mínima gràcies a un gol de Pedro. Els blaugrana continuen a 5 punts del Madrid que ahir també va guanyar. L'Espanyol va aconseguir un triomf per la mínima que els permet allunar-se de la zona de descens.